Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@muhiddin bu akşam, eve geçince hızla ediyorum.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN tank kasma meselesi falan harbi çok sakat. Millet anasının gözü gibi oynuyor. İnanıyorum ki pıt pıt sıkanlar olarak bizler de gün yüzü göreceğiz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN o oyunu 1997 yılında yanlış hatırlamıyorsam bitirmiştim. Lucas Arts efsanesidir.

Sana aynı firmanın remastered bir oyununu daha önereyim hala orijinal CD'si duruyor bende. Full Throttle.
Seslendirmeleri Star Wars serisinden tanınan Mark Hamill üstada ait.

Sen dersen ki bana abi eski klasiklerden tavsie et diye :

Commodore 64 ( ki benim ilk bilgisayarımdır 1988 senesinde almıştık ):

- Aztec Challenge
- The Last Ninja I ve II
- Karate Int.
- Wizard of Wor
- Maniac Mansion
- Pitstop II
- Ultima IV ve V
- Turrican Serisi
- Bard's Tale, The Tales of the Unknown
- Bard's Tale II, The Destiny Knight
- Myth
- Barbarian

Amiga :

- Sensible Soccer
- Turrican serisi
- The secret of Monkey Island
- Lemmings
- Civilization
- Dune II
- Bubble Booble
- Pitfall

• Beğen
Tepkiler: avcioglu ve MakRo
@msandikci

aim bot kullanan kişi sayısı hayli fazla..ve wot aim bot kullanan kişileri banlamıyor..(turkler hariç)

@muhiddinRuski olacaksın bu oyun için [emoji23]

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@msandikci

çok haksız rekabet var hacı..:) yeni güncellemeyi indiriyorum şuan.bakalaım neler gelmiş.

@muhiddinYeni map, genel map düzenlemeleri ve İtalyan ağacını getirmişler. Sitede öyle der.

Pubg'ye 10 gb güncelleme gelmiş :D Oyunun kendisinin 13 gb olduğunu düşündüğümüzde gelen güncellemenin ne olduğunu çok merak ettim :D

Eskilerdeniz silkroad online , knight online .

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@RiversideWar Thunder da hiç çekici gelmedi bana ya

@Şeffaf

Aynı görüşteyim, yaklaşık 8 yıldır PS3 kullanıyorum. Hala daha oynamadığım oyunlar var. Sadece exclusive oyunlardan dolayı bile alınır PS3. Heavy Rain, Beyond Two Souls, The Last Of Us, Uncharted serisi...Uncharted 4 için PS4 bile düşünülebilir, öyle bir seri.

Bu ara çocuk nedeniyle ara vermiş olsam da takas tekliflerine açığım. Takaslanabilecek oyunlarımızı burada paylaşabiliriz.

Left4 dead2 icin takim arkadasi araniyor.

Forumda bu oyuna takilanlar varsa takim olusturabiliriz.

Bfme 2 ciler varsa beklerim :D
malum laptop sorunumdan dolayı 3 hafta kadardır giremiyorum
gameranger nick : ForGondor

@Hüseyin Odabaş
İndirime girince alacağım, o zaman takılabiliriz hocam :D Korsana karşı değilim de bilgisayarı çok sakata getirdik son zamanlarda, o yüzden pek yaklaşmıyorum :D

@observer
Hocam ya o oyunu oynadığım kadar başka oyunu oynadım mı bilmiyorum :D Öyle bir strateji oyunu daha yapılamadı benim gözümde :D Ancak 1.09 patch ı beni oyundan soğuttu. 1.01 de 2-3 brutalı yenerken, 1.09 da 2 medium bizi yeniyor :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
kesinlikle haklısınız
düşük seviye grafiğe rağmen olağanüstü bir oyun.
3v3 rhun oynayınca bir başka güzel
1.00 cıyız biz ama 1.09 daha dengeli diyolar.
şu laptop işini hallediyim bi denicem o versionuzda.
1.00 da buglar var vagon bugu gibi.
elf okçusu vb dengesizlikler var.
nickiniz nedir gr de takıldınız mı hiç

@observer
Yok hocam Tunngle üzerinden oynuyorduk biz. Sildim ancak oyunu bu bilgisayarın kafayı yemesi sebebiyle, korsan oyunları komple sildim :D O oyunun orjinali de yok zaten ya o da ayrı mevzu :D
1.0 da cüceler olup hero basıp ya da ejderhalardan birini basıp rakibi direk alt edebilirsiniz. Yahut elf olup sabaha kadar okçularla savunma yapabilir, karşınızda rohirrim gibi güçlü bir atlı birlik yoksa rakibinizi alt edebilirsiniz. 1.09 da hiçbir şey yapamıyorsunuz ama :D :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN valla Allah affetsin her ne kadar karşı olsamda torrent den indirdim ben hız kota problemim yok 3 saat de indirdim fakat hayal kırklığı oldu benim açımdan

Geri