gmfaruk
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.377
- Bisiklet
- Kron
Abi ben geforce now a yilbasindan once yillik 1000 tl vermistim. Sistem dizme olaylarindan vs tamamen ciktim.BF6 resmi olarak 10 ekim tarihinde çıkacak olsa da şuan beta sürecinde. Bugün indirdim ilk oyuna girerken anti-cheat sistemi için gerekli olan (link) hatası ile yarı yolda kaldım. Tam bunu hallettim demişken ekran kartı güncellemesini istedi. Ve sonunda girdim fiyat yüksek olsa da şuan için bf4'te hissettiğim duyguyu oynadığım 20 dakika içinde fazlası ile aldım. Şuan kafamda ram ve ekran kartı güncellemesi sonrası bas parayı al oyunu fikri dolanmaya başladı.
En azından 1 yıl içinde oyanayabileceğim tek yer betası görünüyor. Malum fiyatlar biraz ülke şartlarında dövizde işin içine girince üstten seyrediyor.
Battlefield™ 6 Standart Sürüm : 69,99$ USD
Battlefield™ 6 Phantom Edition : 99,99$ USD
Öte yandan şuan mevcut sistemimde ekran kartı ve ram olarak minimum sistem gereksinimlerinde de olduğunu düşününce oyunu alsam bile çok mantıklı olmayacak. Bir süre daha BF4 serverlarında takılırım artık kaç kişi kalırsa.
Bence yeni bf kotu. Bf4 un ustune bisey katmamislar gibi. 11 sene gecti teknoloji o kadar gelisti bina yikilma tarzi bf4 te hala daha iyi.
Tek yapmalari gereken bf4 ayarinda bi vietnam-soguk savas oyunuydu.