Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Üstteki oyunlara nispeten daha az bilinen oyunlar yazacağım:

DeadCells: Zordur ama alıştıktan sonra arkada müzik, podcast açıp keyifli vakit geçirtir.

Disco Elysium: Ağır rol yapma oyunu, inanılmaz bir atmosferi var. Aşırı fazla diyalog okuyacaksınız, gerçekten çok farklı bir deneyim.

Detroit Become Human: Çoğunuz duymuşsunuzdur, etkileşimli film tadında her seçiminizin önemli olduğu aşırı duygusala bağlayabilecek güzel bir yapıt.

A Way Out: Arkadaşınız, eşiniz-sevgilinizle tek günde bitirebileceğiniz iki kişilik güzel bir oyun.

People Playground: Çok fazla anlatmak istemiyorum, aratabilirsiniz. Herkese gitmez. :D

Titanfall 2: Duymuşsunuzdur, gelecek robotlar falan muhteşem bir oynanışı var. Hikayesi tırttır.

Phantom Libert DLC’si 19 dolara düşmüş Steam’de, iyi fiyat diyemem ama alınır.

Scudo
Şu alttaki oyunlardan oynamadıklarınız varsa kesinlikle demeli, en azından bir kaç saat şans vermelisiniz.

Elden Ring (inanılmaz bambaşka bir hayal dünyasına sokar sizi)
Red Dead Redemption 2 (Muhteşem duygusal film tadında bir hikaye, süper gerçekçi bir dünya)
Witcher 3 Wild Hunt + DLC'lerinin ikisi de müthiş. (Olağanüstü fantastik bir dünya, her noktası yağlı boya tablo ve müthiş fantastik hikaye).
Ciber Punk 2077 (Çok söze gerek yok, son yamaları ile tam olmuş)
Mortal Kombat 1 (Dövüş severler iki kumanda ile ailecek çok eğlenceli)
Uncharted (Türkçe dublaj, çok iyi bir hikaye, film tadında)
Last of Us (O kadar iyi ki dizisi bile çok iyi)
Assassin's Creed Odyssey (A.C. serisinin günümüzdeki en iyisi)
Elder Scrools Skyrim (EFSANE)
Half Life 2 (Tüm bölümler EFSANE Hala çok iyi. Akıyor ya oyun)
Portal 1 ve Portal 2 (Deha oyun, hiç sıkmayan müthiş bulmacalı dünyası)
Shadow of Mordor (Lord Of The Ring sevenler, kaçırmayın)
Shadow of War (Aynı şekilde Yüzüklerin efendisini sevenler kaçırmasın).
Spiderman Remastered (PC ye oldukça iyi aktarılmış)
Rise of The Tomb Raider (Bence çok güzeldi).

Elder Scrools Skyrim - çok istedim ama nasip olmadı
Spider Man ve Tomb Rider hiç ilgimi çekmedi.

Kalanların hepsini oynadım.

Elden Ring bana göre değil. Ama çok farklı bir deneyim.

RDR2, witcher, Assasins creed, shadow of mordor ve war en sevdiklerim

cs 2 güzel fakat hileler yüzünden oynanmıyor 5 ay oldu bırakalı sırf hile yüzünden bıraktım illah ettirdiler hile çözülmediği sürece ben yokum oynamam
Çare faceit premium. 5 li bir ekip kurup premium takılmak lazım.

Eğer imkanınız varsa, bir şekilde VR set edinip Half Life - Alyx'i oynayın. Bugüne kadar oynadığınız tüm oyunları unutacaksınız. Kendine oyuncu sıfatını yakıştıran herkesin mutlaka oynaması gerekiyor Alyx'i.

Konsol tarafında, Last of Us Part I ve Part II, God of War (2018) ve God of War Ragnarök mutlaka oynanması gereken oyunlar. Her iki oyunun sizi içine koyduğu atmosfer, hikaye anlatımı o kadar başarılı ki, oyunları bitirdikten sonra aradan 1-2 hafta geçince tekrar oynama isteği uyanıyor içinizde :)

Eğer imkanınız varsa, bir şekilde VR set edinip Half Life - Alyx'i oynayın. Bugüne kadar oynadığınız tüm oyunları unutacaksınız. Kendine oyuncu sıfatını yakıştıran herkesin mutlaka oynaması gerekiyor Alyx'i.

Konsol tarafında, Last of Us Part I ve Part II, God of War (2018) ve God of War Ragnarök mutlaka oynanması gereken oyunlar. Her iki oyunun sizi içine koyduğu atmosfer, hikaye anlatımı o kadar başarılı ki, oyunları bitirdikten sonra aradan 1-2 hafta geçince tekrar oynama isteği uyanıyor içinizde :)
Bugün otelede bi adam kaybolmuş karısı herkesi seferber etmiş, adamı vr oynarken buldular, alla alla 2 saat nasıl geçti bilemedim demiş. tabi birbuçuk saat başka bir işler peşinde koşup sonra oraya saklanmadıysa :D Bugün ben de deniycem :)

Valla hep aklımdaydı, çok istedim ama malumun ücreti yüksek :).

Strava çökmüş. Instagram, VPN, Roblox derken reis hızını alamadı galiba :D

çok soğudum abi cs den artık ya warthunder sarıyor bayağı bunu oynuyorum vakit buldukça
Peki 200 milisaniyelik bir flick ile deagle hedşat atmanın verdiği zevk?

Peki 200 milisaniyelik bir flick ile deagle hedşat atmanın verdiği zevk?
T-80 tankım ile leopard lara tek atmak daha cazip şu sıralar :D
son zamanlar da oynadığım en sağlam oyunlardan biri diyalog dilini Japonca alt yazıyı Türkçe ayarlayın devam edin çok başarılı :)
An itibari ile bitirmiş bulunuyorum :) son 1 sene de oynadığım en sağlam oyundu fakat şimdi boşluğa düştüm bunun ayarın da oyun var mı önerebileceğiniz ?

Son düzenleme:
Şu ana kadar PS'da oynadığım en iyi oyun Metal Gear serisi, yakında br tane remasteredı çıkacak yenisi çıkmıyor çünkü Hideo Kojima Konamiden ayrılıp değişik değişik oyunlar yapmaya başladı

Dayanamadım... :utan:
Anlatmak istediğin şeye eşlik edecek bir olaysa ama içine almayacak veya bitişik olmayacaksa, başka bir olay da benziyor ama anlatmak istediğinde de varsa, buradaki de ve da ayrı yazılır. Örn: Sen de (diğerleri gibi) benimle gel. Ormanlar da (gerekli olanlar gibi) korunmalıdır. Ahmet de (falanca gibi) ağladı. Benim saatim de (seninki gibi) bozuldu.
Anlatmak istediğin şeyle bütünlük sağlıyorsa, bitişikse, içine alıyorsa birleşik yazılır. Örn: Bu renk sende (üzerinde) yok, sen de (benim gibi) al bir tane. Ormanda (içinde) yaşamak, temiz havaya maruz kalmaktır. Senin saatinde (içinde) bir bozukluk yok ama söz dinlemezsen senin saatin de (benimki gibi) bozulabilir.

• Muhteşem
Tepkiler: ATALAY16
Dayanamadım... :utan:
Anlatmak istediğin şeye eşlik edecek bir olaysa ama içine almayacak veya bitişik olmayacaksa, başka bir olay da benziyor ama anlatmak istediğinde de varsa, buradaki de ve da ayrı yazılır. Örn: Sen de (diğerleri gibi) benimle gel. Ormanlar da (gerekli olanlar gibi) korunmalıdır. Ahmet de (falanca gibi) ağladı. Benim saatim de (seninki gibi) bozuldu.
Anlatmak istediğin şeyle bütünlük sağlıyorsa, bitişikse, içine alıyorsa birleşik yazılır. Örn: Bu renk sende (üzerinde) yok, sen de (benim gibi) al bir tane. Ormanda (içinde) yaşamak, temiz havaya maruz kalmaktır. Senin saatinde (içinde) bir bozukluk yok ama söz dinlemezsen senin saatin de (benimki gibi) bozulabilir.
Teşekkürler ağabey

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
ps5 de call of duty indirdim. mw2 olanını ps4 de online olarak oynuyordum. şimdiki indirdiğim versiyonda pubg gibi warzone diye bişi var , hiç sevmedim. onun ek paketleri falan da var ama hiç çözemedim baya karışık geldi.

ps5 de call of duty indirdim. mw2 olanını ps4 de online olarak oynuyordum. şimdiki indirdiğim versiyonda pubg gibi warzone diye bişi var , hiç sevmedim. onun ek paketleri falan da var ama hiç çözemedim baya karışık geldi.
aynen öyle o warzone oyun mu nedir onu bile anlamadım ben. En son asıl oyunun online oynama eklentisi diye düşündüm.

aynen öyle o warzone oyun mu nedir onu bile anlamadım ben. En son asıl oyunun online oynama eklentisi diye düşündüm.

ya bi kaç eklenti indirdim ama tam anlayamadım. battlefield deneyim diyorum. tavsiye ettiğiniz var mıdır?

Geri