Scudo Sports

Oyun çevirisinde bir ilk.

hamibektas

Daimi Üye
Tepki
123
www.oyunceviri.com bir ilki başaracak...

Call of Duty 8: Modern Warfare 3'ü %100 türkçe yapmakla kalmayıp oyunu türkçe seslendiriyorlar... [ Kısa bir tanıtım videosu'da dahil ]
Bu oyun dili çevirme yamaları içinde bir ilk!
Bu davranışı dolayısı ile onları tebrik ediyor ve destekliyorum ( şahsen )

TÜRKÇE DUBLAJ EKİBİ TAKİP VE GÜNCELLEMELERİ GÖRMEK İÇİN;
(link)

Scudo
Bende kendilerine teşekkür ediyorum. Oyun çevirileri gerçekten çok profesyonel. Artık bizden de bu tür faaliyetlerin profesyonel anlamda çıkması beni gururlandırıyor. o
Oyunceviri ekibini yürekten kutluyor, başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyorum

• Beğen
Tepkiler: hamibektas
Artık sırf çeviri işi yapan gruplar değil oyun yapımcıları dahil bizi önemsiyor.En başta örneği Killzone 3 .Standart olarak Türkçe geldi.Ben şahsen İngilizce altyazı tercih ediyorum.Yabancı dilimi geliştirmek için :D

• Beğen
Bu projeleri için onları tebrik etmek az olur lâkin dikkatimi çeken bir şey var. Oyunun ilk tanıtımındaki ana seslendirmeyi yapan kişinin sesi daha tok bir düşünülebilirdi. Oyun içi karakterlerin de sesleri 18-20 yaş aralığı'nda hatta yer yer fazla ince geliyor. Belki de bana öyle geldi daha tok ve kalın sesler ile daha hoş olabilirdi belki de.

• Beğen
@Lütfü Ekşioğlu

Sadece Killzone 3 değil bir çok oyun daha var youtube videoları olsun kullananlar olsun TR dil seçeneği ile geliyorlar en basiti pes 2012 TR dil paketi ile geliyor :)

@Koray06
Seslerin incelmesi doğrudur. Fakat ekipte ses tonu oturmuş kişilerde vardır mutlaka. Bence kişi sayısı çok fazla olmadığı için seslerle oynayarak daha fazla çıkartmaya çalışıyorlar, böyleye yer yer daha ince sesleride duyuyoruz. Ama yanılıyor da olabilirim tabii :)

Geri