Scudo Sports

oylar buraya kartalmı?cimbom mu?hangisi?

Scudo
tabiki GS. sessiz sedasız bir maç sonucu galip gelecek

gsliyim ve herkezi gsli olmaya davet ediyorum zorlama yoq sadece mecburi diyelim:D

Fenerbahçeliyim ve bu maçta Beşiktaşı destekliyorum.

bu arada fenerbahçe ankaragücü maçı 2-0 Fenerbahçenin galibiyeti ile bitti .

iki takımın da kötü olduguna katılmıyorum iki takımda lige istedikleri gibi başladılar her iki takımdada sürpriz futbolcular cıkabilir bir kalecinin gol atması gibi:) ama yine kartal 4 cimbom 0 :(

hakemler için zor maç olacak, hangisini kayırsalar problem olur.... keşke anadolu takımları ile oynasalardı.. o zaman sonuç tahmin etmek te çok kolaylaşırdı !! ;)

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
@kurt

1-0 olsun bizim olsun :p , 4 tane atmasakta olur, dediğim gibi iyi olan kazansın ve iyi olan Beşiktaş olsun :):)

@MeLiSBuRCu

tamamdır sen nasıl istersen öyle olsun senimi kırıcam:)

kurt biraz daha sakin abi :) 4-0 felan hayrola :) . Allah mı söyletiyor diyicem ? yok yok mümkünü yok beşiktaş alamaz - almamalı - alamayacakta... :)

Güzel bi düşünce aslında..Ama çok üzülerek söylüyorum Tüm beşiktaş taraftarlarıa: Ne yazıkki alıcaz maçı :)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
3,0 galatasaray maçı alır hiç kusura bakmayın ben sizin gibi gollerde bukadar cömert olamadım biras gerçekçi olmak lazım dimi ama galatasaray bu 3,0 olur olur...

hakan ve lincoln 18 kişilik kadroya alınmamış bence bu gs için avantaj çünki sion maçındaki hezimeti tekrar yaşamak istemiyor kalli maç orta saha mücadelesi gibi geçicek gözüküyo

@castelloterminator

haklısın rakip kale cizgisi ORTA larında gecicek :D

Geri