Scudo Sports

Outdoor Ürünler(Ceket, Mont, Pantolon) YUrtdışı Site?

ali katlamaz

Aktif Üye
Tepki
17
Bisiklet
KTM
Merhaba forum sakinleri. Çoğumuzun bildiği üzere uygun olması açısından bazı bisiklet parçalarını, aksesuarlarını yurt dışından satın alıyoruz. Kış aylarının yaklaşması ile beraber büyük bir çoğunluk mont, su geçirmez pantolon veya Gore-tex ürünler aramaya başladı. Bisiklet malzemelerinde olduğu gibi yerli siteler bana samimi gelmedi. Aynı ürünü tarayıcıda arattığımızda %50 bir fark görmek haliyle beni yurt dışı alışverişe yönlendiriyor.

Sizlere sorum güvenilir, outdoor ürünlerini yurt dışından uygun bir şekilde hangi site veya sitelerden temin edebiliriz?

Scudo
Benim tavsiyem morhipo gibi siteleri kovalamak cunku north face jack wolfskin marmot vb. Markalar yurt disinda da ucuz degil kargo ucreti ile daha pahaliya bile gelebilir. Abim kanadada yasiyor ve bu tip urunlwr en fazla orada satiliyor ama buradaki fiyatlari gordugunde bizim oradan daha ucuz diyordu. Yani bence indirimleri kovalamak cok daha mantikli

@gokaykr

Doğru söylüyorsunuz ama kendime mont, polar ve termal içlik almayı düşünüyorum. Tüm bunları burada uygun fiyata bulmak zor. Bahsetmek istediğim evanscycles gibi bike-components gibi ürünleri Türkiye fiyatının aşağısında satan siteler.

(link)

(link)

(link)

Bu sitelerin hepsinden ürün aldım. Güvenilir ve sorunsuz alış veriş yapabilirsiniz.

@Erdal YILMAZ

Erdal Bey teşekkürler fakat ben daha farklı konseptte site önerileri istemiştim. Bu siteleri çoğumuz biliyoruz zaten. Hani daha çok kampçılık dağcılık kıyafetlerinin ve ekipmanlarının olduğu siteler.

Geri