Scudo Sports

Outdoor ayakkabı

Salomon 3d gtx kullanıyorum. Çok sert koşullarda kullanmayacaksanız gtx modelini önermem. Evet üstüne kovayla su boşaltsanız dahi su geçirmiyor fakat uzun süre ayakta kalınca hava almadığı için terleme yapıyor. Önü hava alan modellerine bakıyorum.

Scudo
@alcest Goretex su geçirmeyen hava alan bir ürün değil mi hocam?
Salomon GTX serisi ayakkabılarda bu açıklama mevcut
"Su geçirmez ve nefes alabilir GORE-TEX ® membran suyun girişini blokları yapar"

@hhakanccelik Botu sürekli ben de giyemem o yüzden bileksiz deniyordu sanırım ya işte spor ayakkabı gibi olanlarından baksam daha iyi olur

(link)
Ürün orjinal mı kötü yorum görmedim dilim yettiği kadar ama anlayanlar bakabilir mi?

Salomon Speedcroos 3'e nakliye dahil 37 dolar yazıyor eğer orjinalsa kaçırmadan almak gerek

(link) satıcıya 7000 yorum yapılmış %99'u olumlu:eek:

yazın goretex (her ne kadar soluduğu söylense de) o sıcakta kalın malzeme ile dikilmiş ayakkabıdan teri atmakta zorlanır bence. bence yaklaşım ayakkabısı alın (goretex membransız modeller) kenarlarında kauçuk çarşak bandı olan modelleri tercih edin. goretex ayakkabıyı kışın yağışlı havalarda alırsınız.

geçen fırsat reyonuna columbia nın gtx li ayakkabısını paylaşmıştım fiyat 270-300 arasıydı konuyu açan arkadaş bir baksın n11 de satılıyordu.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Afyon35 Yurtdışında çakma ürün satılmaz, cezaları çok büyük. Kimse cesaret edemez. Ayrıca fake ürün olduğu yazar, oradan anlarsın.

Northface ve özellikle Columbia bu sene moda oldu Türkiye'de. Hatta Columbia'nın Türkiye'deki bir üretici ile çakma ürünlerini üretip satması için anlaştığı bile iddia edildi. Sonuçta reklam reklamdır kötüsü olmaz. Beşiktaş civarında montçular çakma Columbia ürünleri ile doldu taştı bu sene. 150 liraya Columbia mont mu olur? Ama oldu işte, hatta o kadar güzel yaptılar ki orjinal ürün ile yan yana koyunca bile farkı anlamak zordu.

Northface montların içine şu yanar dönerli stickerlardan koyuyor ve üstündeki numara ile sitesinden orjinalliği sorgulatıyorsun.

Gerçi çakma olduğunu dokununca bile anlıyorsun kumaşın kalitesinden.

Bilmiyorum artık dostum. Benim ayaklarım çok terliyor olabilir fakat şehirde giymek için goretex ayakkabı almayacağım artık. 3d GTX modelinin onu fileli olanı var ve daha ucuz

Keşke onu alsaymisim diyorum

46 numara kalmış sadece..
(link)

@Afyon35
Bu site ve sitedeki ayakkabılar hakkında fikri olan yok mu?

250 tl ye Karrimor satılıyor gayet memnunum. N11 de bulabilirsiniz. Tabi numaralar azalmıştır iyice. Ara ara Columbia Outdry ayakkabılar da garip renk ve numaralarda 200 tl civarına bulunabiliyor. Aku da gayet iyi bir marka ve fiyatlar zaman zaman 250 civarına düşüyor. Takip edin bulursunuz maksimum 250 tlye.

• Beğen
@Afyon35

Yok mu bu siteden alışveriş yapan
Ayakabbıların orjinal olup olmadığını anlayan :( ?

4 yıl önce Keen aldım. Başlarda sadece trekking için giyiyordum, sonra günlük de giymeye başladım. 4 yılda tek aşınan yer iç taban astarı oldu. En az 1 sene daha giyerim sanırım.

@Prometheus
(link) aslında şu model falan güzelmiş sağladıkları ve istenen ve fiyat bence iyi daha iyi bir fırsata denk getirirsek kaçırmamak lazım

@Afyon35 benimki de buna çok benziyor. Yazlık olarak çok güzel ayakkabı.

• Beğen
@Prometheus
Rahat mı peki ayakkabı uzun süre kullanımlara uygun mu?

@Afyon35 gün boyu ayağımdan çıkarmadığım oluyor. Ofiste falan giyiyorum bazı günler.

• Beğen
lowa marka kullanmaktayım goratex malzeme ve dayanıklı üretim

Geri