Scudo Sports

Otomobiller ile kareografi :D

Batuhan Yıldız

Aktif Üye
Tepki
77
Bisiklet
Salcano
[video]https://www.facebook.com/video.php?v=10152760973258872&set=vb.749163871&type=2&theater[/video] Umarım doğru şekilde paylaşım yapabilmişimdir :)

Scudo
Abi video çekiyorduk o sırada iki araç karşılıklı geçince böyle birşey çıktı hoşuma gitti paylaşmak istedim.

Öncelikle kareografi değil, koreografi :D ; o da dans planlaması demek temelde. Yani bir planlama neticesi yapılan hareketleri anlatır. Sizin bu olay rastlantı sonucu gerçekleştiği için koreografi demeniz biraz garibime gitmişti.

Halil abi ben koreografi yazarken çok ikilemde kalmıştım ki yanlış yazmışım o zaman ve haklısın abi ilk başta açıklama yapmam gerekirdi.

:)Hararetli aksiyon filmlerindeki sahnelere benzediğini düşündüğünüz için paylaştınız sanırım. Bu fikre kapılmak için bir kaç kere izlemek zorunda kaldım.. :)

:D Araçlar sanki anlamış gibi karşılıklı geçince güzel oldu bence ne bileyim öyle gibi geldi bana :)

6-7 sene önce Renault'un NCAP'den 5 yıldız almış modellerini müzik eşliğinde bale tadında çarpıştırdığı reklamı hatırlattı bana :)

Geri