Scudo Sports

Otomobil bisiklet sürücüsünü biçti.

Scudo
Allah tüm hastalara şifalar versin. Bende bir aydan beri denediğim İstanbul trafiğinde 13km işe gitme ve 14 km gelme programımı bu tip haberler yüzünden son verdim. Kaç kere canımı kurtardım saymadım bile. Örneğin yolda giderken poşet vitese takılıyor, düzeltmeye kaldırıma geçiyorum ve bir bakıyorum 50-60km hızla gelen koca bir kamyon... Kaç kere bu tip olaylar oldu yani resmen Allah beni korudu ve ölüm saatim gelmediği için ölmedim. Ama artık cesaret edemiyorum. Büyük kentlerde bu iş olmaz diye düşünüyorum. Mesela İnegölde çok bisikletli var ve bisikletlerin çoğu 1 yada 3 vites. Yolda bir bakıyorsun ikide bir bisikletli geçiyor. Ben inegölde bile sürmeye cesaret edemem. Mesela yanlış hatırlamıyorsam Kütahya-Afyonkarahisar arası çok güzel upuzun bisiklet yolu vardı. Bundan sonra ya böyle yerlerde yada şehirlerin tenha yerlerinde veya sahilde bisiklet anca sürüyorum. Bisiklet yolu olmadan şehiriçinde veya şehirdışında hayatta kalarak bisiklet sürenler gerçekten çok cesaretli ve şanslılar.

Sabah 6'da uyanıp,yarım saat sonra çıkıyorum hafta sonları.veya gece vardiyasına giderken veya dönerken çok güzel oluyor.Ama yine de Allah korusun yüreğimiz ağzımızda gidiyoruz

Bisiklet sürücülerine önem verilip, ayrı yollar tüneller yapılsaydı bu kaza olmayacaktı. Kardeşimiz sapasağlam hala zevkle bisiklet kullanıyor olacaktı. Yarış olunca herkes tüm protokol orda, bisiklete şöyle önem veriyoruz böyle önem veriyoruz yarışlar bitti mi bisikletin esamesi okunmaz.

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
Anlamıyorum. Hep de aynı şey olur zaten. Ya bir araba sıkıştırır ya motordan garip ses gelir ve bozuldu diye sağ şeride çeker ya da araba arızalnır kontrolden çıkar çarpar. Hiç kendi suçları olmaz ve bu olayda insana hep hızlı çarparlar. Sen araba gel tam o anda bozul. Güvenlik şeridine 150 ile gir ya da araba seni sıkıştırsın şehir içinde 100 km hızla insan ez. Tamam belki milyonda bir gerçekten araba sıkıştırır bozulur ama sürekli aynı yalanlar sonuçta zanlı serbest kalıyor. Allah şifa versin bu haberdeki kişiye. Gerçekten zor iş bu ülkede asfalta adım atmak. Atmasan bile tepeden üstüne düşebiliyorlar. Ya da evinde çay içerken sofrana arabayla dalabiliyorlar.

@mariokaldato
Hocam işe/okula giderken ne yapacağız? İşe/okula gidilen zaman dilimlerinde herkes trafikte oluyor, mecburen yoğun trafiğe çıkılıyor.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Hergün 50 km yol gidiyorum bunun 40 ı şehir dışı 10 u ise ş.içi ve bu esnada yayası arabası hanzosu yüzünden gerilmekten bi hal oluyorum ... :acpsnr:

• Beğen
Dün yanımdan geçen bir araç,tekel bayi gibi kokuyordu..!
Türkiye'de düzenli olarak bisiklet sürüp hayatınıza devam ediyorsanız eğer,kendinizi ''şanslı'' hissedin..

Bu durumda bisiklete binmek Rus ruleti oynamak gibi oldu resmen !

Yok artık, o kadar da değil mi, abartıyormuyum ..?

Tamam, bendeki de fazla kötümserlik oldu galiba.

• Beğen
@srdrmrs
Hafta sonu ne kadar acemi sürücü varsa hepsi o güzergahta. Bir de acemi oldukları yetmezmiş gibi park halindeki arabayı elli tane manevra yaparak geldikleri istikamete döndürmeye çalışırlar.
Erken çıkmak lazım pazar günü.

Geri