Scudo Sports

Otomobil bisiklet sürücüsünü biçti.

Afyon35

Forum Bağımlısı
Tepki
506
İsim
Samet A.
Kanlar içinde kaldı. Otomobil bisiklet sürücüsünü biçti. Metrelerce sürüklenen bisikletli kanlar içinde yere çakıldı. Bisikletli genç yaşam savaşı veriyor. Torbalı’da dün gece saatlerinde feci bir kaza gerçekleşti. İzmir Aydın Karayolu’nda seyir halinde olan bir otomobil iddiaya göre trafikte sıkıştırılınca önündeki bisikletliye çarptı. Bisikletliye çarptıktan sonra refüje çıkıp bariyerlere toslayan otomobilin çarptığı bisikletli kanlar içinde yerde kaldı. Onlarca metre sürüklenen ve adı Resul olduğu ifade edilen gencin başı defalarca sert zemine çarptı. Kanlar içinde yerde kalan genç, olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gencin durumu ciddiyetini korurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak; (link)

Scudo
Gün geçmiyor ki yeni bir bisiklet kazası haberi.

Artık,
- allah şifasını versin demekten,

bıktık usandık.

Trafikteki bu hayvanlara karşı elimizden hiçbir şey gelmiyor maalesef.:mad:

Geçmiş olsun, Allah şifa versin.

(Olay nasıl oldu bilmiyorum ama şu doğan/şahin arabasını görünce, aklıma hep serseriler ve kendini bilmezler geliyor...)

Allah şifa versin. Allah hepimizi kazalardan korusun. Gerçi dil ile edilen dua yetmezmiş ama ne diyelim fiili dua edemiyoruz. her gün işe gelip giderken yolda kullanıyorum bisikleti dikkatsiz bir sürücünün ya da bir magandanın kurbanı olmak işten değil.

Öncelikleri çok farklı olan insanlarla bir arada yaşıyoruz arkadaşlar. Şehir içi hız sınırı hala 50 km/h mi bilmiyorum ama videodaki araba en az 80-90'la geliyor ve vatandaşa iki parande attırıyor. Karşıdan karşıya yürüyerek geçmenin bile mümkün olmadığı, sürücülerin böylesine HAYVAN olduğu bir ülkede, biz onlarla aynı şeridi paylaşmaya çalışarak bisiklet sürüyoruz! Çarpılmadığımız her gün şanslıyız.

(link)

Videoyu buraya gömemedim, siteden izlemeniz gerekiyor

valla bu pazar beşiktaş-yeniköy hattında 4-5 defa ciddi kaza tehlikesi atlattım. bi tanesinde yaya yola fırladı 30 ile giderken durabildim , diğerleri de ani araç dönüşleri.. adam ben görüyorum diyor ben frenlemesem direk çarpacağım.

Ankaradan izmire otomobil ile giderken meskun mahalde 50km ye kadar düşüyorum. Şehirler arası otobüsler benden önce ankaradan izmire varıyor. Bir cana kıymaya değer mi 3 dakka önce bir yere varmak için.

Sürekli kaza haberi geliyor. İnsanın çıldırası geliyor.
Kaza ile ilgili bilgiye sahip değilim ve kimseyi suçlamak gibi bir niyetim de yok.
Bilhassa gün karardıktan sonra bisiklet süreceksek reflektörlü (veya fosforlu) yelek tarzı bir kıyafet ve mutlaka aydınlatma şart.
Gerçi onlar da olsa çarpacak olan adam gene gelip çarpıyor.
En azından görünür olmaya özen göstermek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Her geçen gün,bu kazalar ile ilgili yeni bir başlık açılıyor maalesef:(:acpsnr: Allah şifa versin inşallah

Bizim yapacağımız şey belli;
Trafik yogun iken çıkmayacağız.
Ne gezmeye ne de tura.

@mariokaldato
Kesinlikle hocam. Ben google maps'in ((link)) trafik yoğunluk gösteren sistemine bakıp tur planlıyorum, bilmeyen arkadaşlar faydalanabilirler. Gün/Saat üzerinden ortalama yoğunluğa bakılabiliyor. (Soldaki 3 çubuk-trafik sekmesi). Keşke bu kazalar artık yaşanmasa, keşke bilinçlensek :(

Çok fazla arttı bende anlamadım. Dün öğlen saatleri otobüs durağında beklerken bayir aşağı bi yoldan önce tam gaz bir Argon 18 ,ardından Cervelo geçti. Ben durdugum yerden tirstim adamlar nasıl korkmadan salabiliyorlar bisikletleri aklım ermedi

Hemde pis trafiği olan bir yer, kavşaklari bol bir yer

allah şifa versin hergün aynı haberler

hanım kızımız, andavallı dört çarpı dört aracı sürüyor ama sol kulağında sol eli, sol elinde cep telefonu dingildiyor. hem kaşık kadar yüzüne kepçe kadar gözlük takmış, o haliyle hararetli hararetli birine birşey anlatırken sağ eliyle manevra yapıyor. telefondakine kızmış olmalı ki, yan yoldan ana yola hızlanarak çıkıyor. şimdi napabiliriz bu durumda?

Çok geçmiş olsun. İnşallah hemen sağlığına kavuşur.

Bu haber başlıgı atıldıysa haberlerde yazık türkçemizde o kadar sözcük varken biçmek nedir insanı utandiran cinsten sürükledi veya çarptı olmadı vurdu denebilirdi Allah yardimcisi olsun

@mariokaldato Aynen abi. Özellikle pazar günleri ve cumartesi geceleri çok önemli bir işim yoksa kesinlikle trafikte bisiklet sürmüyorum.(botanik parka giden trafiğe kapalı yolda veya yunuseli'ye giden bisiklet yolunda sürüyorum süreceksem)

Valla bu haberler insanı trafikten soğutuyor, o kadar çok bilinçsiz sürücü varki birde bunlara dikkatsizler eklenince, trafikte yürümek,bisiklet sürmek ve kazasız çıkmak,atış poligonundan geçmek gibi oluyor...

Geri