Scudo Sports

Otobüs altında kaldım

Geçen gün ters yöne giren bayan soforun kullandığı otomobille kafa kafaya giriyorduk. Ne yazıkki araç şoförleri manevra yaparken etraflarına baksalar da bisikletleri görmüyor ya da görüyor ama önemsemiyor.

Scudo
Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.
Bugün az evvel kaza raporunu aldım ve rapora göre kusurlu olan araç sürücüsü.
Fakat rapordaki hasar olarak tekerlerin ve pedalların kırılması olarak yazmış.Tabi vites sistemini,aynakolu bilmediğinden oradaki hasarları atlamış.Ben bisikletin o noktasındaki hasarları da fotoğrafladım.
Kasko ile irtibata geçeceğim.Gelişmeleri aktarırım.

Gecmis olsun. Trafikte yok sayildiginizi asla aklinizdam cikarmayin ve var mis gbi degil, yokmus gbi dusunun yani geciş ustunluğuymus ne bileyim genel kurallarmis zaten kimse umursamiyor. Siz once kendi caninizi dusunup asla riske girmeyin

Daima en öncelikli kural zarar görmemeniz olduğuna ve trafik kurallarını da maalesef kimse takmadığına göre, siz kendinizi koruyacak davranışı trafik kurallarına uyulmasını beklemekten önde tutun...

Bir detay dikkatimi çekti aracın sigorta poliçesinde.Aracin kaza aninda ilk başta sigortasi yoktu.Poliçenin altinda kazadan 3 saat sonra poliçenin yenilenme tarihi var.Fakat poliçenin başlama tarihi Mayıs ayı.Bu nasil oluyor arkadaşlar ?

Yazılanları okudukça bisiklete binmekten soğuyorum ama yinede vazgeçemiyorum,aşk bu aşk...

Önümüzdeki hafta içi ekspertiz hasar tespiti için gelecek adresime.
Nelere dikkat etmem gerektiği hususunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Ayrıca halen anlamış değilim kaza sonrası sigorta düzenleniyor.Peki sigorta firması bunu nasıl kabül ediyor aklım almadı.

@Ersin Yılmaz otomatik yenilenen poliçe olabilir, evrakı print ettirmemiştir sadece.

Geçmiş olsun .Neyseki size bir şey olmamış , Allahın kazalardan esirgesin.

Gecmis olsun @mariokaldato nun sozune sonuna kadar katiliyor ve uyguluyorum. 3 yil once benzer bir kaza yasadim bir arac( şoforu universitede hoca) ben donus yolun ortasinda iken onume dogru kirip saga dondu ve ani bir fren yaptim hooop bisikletin uzerinden uctum araca carpmadim ama iki koluda kirdim. Ara sokak bile olsa gozumu ve kulagimi dort aciyorum

Nihayet kaza sonucu oluşan masrafımı 2 aya yakın süreden sonra tamamen sigorta şirketi bugün ödedi.Ekspertiz bisiklet masrafıyla ilgili bir bisikletçiden masraf miktarını gösterir belge istemişti.Çıkarılan meblağın biraz altında da olsa neticede ödendi.

Kimsenin başına gelmez umarım ama böyle bir şey işe karşılaşanlar mutlaka haklarını arasınlar.

@Ersin Yılmaz
Hayırlısı olsun büyük geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Ersin Yılmaz
Geri