Scudo Sports

öss ye giren arkadaşlar nasıl geçti sınavınız kolay mı geldi zormu? ......

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

S. Burak Cebeci

Forum Demirbaşı
Tepki
160
Bisiklet
Sedona
evet arkadaşlar sınavınız nasıl geçti şahsen ben say-2 kısmında zorlandım yani .. kasmışlar gibi geldi bana sizler neler yaptınız?

Scudo
benden başka kimse girmedimi koca forum da yaw....

ben mi girdim artık o mu bana.neyse.sosyal beni batırdı.ama bitti mi hayır bitmediiiiii.tabi.22sinde bir de yds var.bakalım onda ne yapacağım....

sosyal:23doğru 7yanlış
fen:7doğru 1yanlış
türkçe:30doğru 0yanlış
matematik:18 veya 17 doğru,3veya 2yanlış=ne evap verdiğimi net hatırlayamadığım sorular var da:D

iniglizceden de en az 90net yapmam lazım 100soruda
hedefim 99doğru 1yanlış
zira boş bırakmak adetim değildir.

• Beğen
Tepkiler: SoldieR52
umarım herkez emeğinin karşılığını almıştır seneyede ben gircem hadi hayırlısı.

biraz bana geçti gibi ama işte bunlar

türkçe :23 doğru 7 yanlış
sosyal :22 doğru 5 yanlış
matematik :13 doğru 5 yanlış
fen :10 doğru 5 yanlış

böööö çok fena :D

• Beğen
Tepkiler: atilla35
Hey Holly-shit takma kafana:D o kadar kolay bir sınav değil bu öss ! Sen yds ye iyi hazırlan şimdi sadece ona konsentre ol ki Hollyshit ne demek bu arada:p?:p:p heheeee

@SoldieR52

Bölüme girecegin puan ı hesaplarken zaten NET'lerden faydalanır yani (Net=Dogrular-Yanlışlar-{4Yanlış=1dogruyu götürür}) formuluyle puanın hesaplanıyor tabi uzerine belli bir katsayı ile de Diploma derecen ekleniyor. Bizim zamanımızda böyleydi.:eek:
Hoşcakalan Eren kardeş

• Beğen
Tepkiler: halp
@BMX_rider07

ne siz sorun ne ben söyleyeyim:D bu yılki ingilizce hocam yüzünden dilime dolanmış bir laftır.ama insan sonradan böyle bir nik(!)kullandığına pişman oluyor.forumumuzu ziyaret ettiğiniz için teşekkürler hollyshit gibi:D ben de teşekkür ederim ne diyeyim:D

(link)

baraj puanları düşürüldü arkadaşlar bilginize

turkçe 21-23
sosyal 21.5
mat 27.75
fen1 24
mat2 23
fen2 22
açıkçası daha iyi bekliyodum hayırlısı açıklansında sıralamada kaçıncı olmuşuz onu görlim puana göre konuşmak zor

• Beğen
Tepkiler: SerdarAktas90
Beyler doğruları söylemek yerine:
x yanlış, y boş
şeklinde yazsanız bence çok daha pratik olur.

Bilmiyorum doğru sayısını söylemek mutlu mu ediyor insanı :)

bende sayısal öğrencisi olarak mat 2 bölümünde zorlandım.Ama diğerlerini yaptım.Bakalım ne olacak.

@Sahinoz

papa müslüman olursa ben de herhangi bir sınavda boş bırakırım valla.:D

evet arkadaşlar öss açıklandı sayısal 248 puan birinci de 298 almış iyi galiba sizlerin nasıl paylaşırsanız sevinirim...

33 bine girmişim benim açımdan daha da iyi olabilirdi, hayırlısı bakalım yerleştirmelerde ne olacak

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri