Scudo Sports

ÖsS Sonuçları Açıklanıyorr,,,!!

Ümit Bozyılan

Daimi Üye
Tepki
349
arkadaşlar saatler kaldı sınav sonucunun açıklanmasına,,,
büyük heyecan içindeyim,,,hepimiz gib:rolleyes:
1 saat sonra öğrendiğim sonuca göre , ya çok mutlu olucam:winkenlux , ya da ders çalışıyor olucam:smile043::bilmiom: :brutal324 :25:
benim gibi sonucun açıklanmasını bekleyen bisikletsever var mI??

Scudo
Tahmin edebileceginiz giib site aşırı yogun akşama anca ögrenebilecegiz herhalde

Tercihler belli olmadıki sadece puanlar belli oldu.Ablan tahminen 2 yıllığa gidiyor heralde...

ben de iki saat uğraştım neredeyse,,, giremedim siteye,babam da giremedi,,:)
sonra küçük kardeşim bir tıkladı girdi:D,, eli uğurlu geldi heralde,,,
denemeye devam edin siz de ne zaman açılacağı belli olmuyor:)
beni idare edecek bir puan aldım çok şükür,,:)
umarım hepimiz alabileceğimiz en iyi puanları almışızdır,,,
sevgilerle,,

Puanlari da ogrenseydik arkadaslar :)

5 yil onceki heyecanimi hatirladim, hadi bakalim puanlar (ve mumkunse netler) buraya yazilsin ;)

Bende çok heyecanlı bir gün yaşadım.Kendim için değil tabiki 6 sene oldu benimde.Kuzenlerim girdi 3 kardeş.Üçüde ilk 2000 içerisindeler.Çok sevindik.

Üç kardeşinde ilk 2000e girmesine şaşmamalı eğer biri girmeseydi sorun var demektir.Üç kardeşi tebrik ediyorum iyi çalışmışlar demekki...

• Beğen
Tepkiler: lepidoptera
O heyecan bana pek uzak değil?
Çok değil geçen sene bu zamanlar ben de puan için bekliyor internetten bir yandan üniversiteleri bir yandan da istanbul'da üniversite kazandığımda masa tenisi oynayabileceğim yerleri ve kişileri
www.masatenisi.org'dan araştırıyordum.
Bisiklet sever öss zedeler de artık gezi turlarını araştırmaya baksınlar.
Şu an en yakın ve en güzel Delta'nın Abant turu harıl harıl ders çalışılan yoğun bir yılın sonunda tatilin girmesiyle yapacak bir şey bulamayıp boşluğa düşen kardeşlerimiz için kaçırılmaz bir fırsat bence.

325 puan aldım. say2 de başarı sıram 30397. şimdi oturdum bilgisayar başına girebileceğim tüm üniversiteleri en ince ayrıntısına kadar inceliyorum.

325 puan aldım. say2 de başarı sıram 30397. şimdi oturdum bilgisayar başına girebileceğim tüm üniversiteleri en ince ayrıntısına kadar inceliyorum.
kolay gelsin,,ben de hem bisiklet klübü olan hem de iyi bir işletme ekonomi eğitimi alabileceğim üniversite arıyorum,,,:)bisiklet klübü bulamazsak biz kurucaz artık napalım:),,,

Bisiklet klubü olsun ya da biz kurarız canım diyenler Marmara'dan uzak dursunlar. Kluplere garezi var üniversitenin resmen.

• Beğen
Tepkiler: Ümit Bozyılan
Bisiklet klubü olsun ya da biz kurarız canım diyenler Marmara'dan uzak dursunlar. Kluplere garezi var üniversitenin resmen.
teşekkürler:),tam da marmarayı düşünüyordum şimdi,,,

Şahsen hiçbir dalda Marmara'yı tavsiye etmiyorum. Güzel sanatları vs bilemiyorum ama ne mühendislik ne tıp ne teknik eğitim, evlerden ırak bir üniversite. Çok şükür tıbbına girdik, öbür ucundan çıkıp kaçmaya çalışıyorum.

Geri