Scudo Sports

Osmaniye'de b'Twin 500 Serisi Bisikletimiz Çalındı!

@kutlucan 1 defa yaşadıktan sonra bu olayı hiç mi önlem almadınız acaba? Hani düşünüyorum benim bisikleti 2ciye çalsalar olduğu yere kaynaklatırım inadına çalmasınlar diye :D

Scudo
Vakti zamaninda benim ve @mehmet yalçınkaya arkadaşimin bisikleti ayni anda ayni apartmanin kilitli bodrumundan çalininca şikayetimizi bildirdigimiz polis " neydi ki yaw? Biyanki miyi?" deyip gülmüştü. Hiç unutmam.
Umarim bulunur. Ama temelde memleketin ve dahi biz bisikletlilerin basina gelen her kötülük kendimizden; neme lazimciligimizdan, hak etmiştir, vardir birşey, ...saydi olmazdi turunden yaklasimlarimiz diye dusunuyorum. Yoksa "kötülük" surdurulebilir bir şey degildir.

• Beğen
Tepkiler: ender yüksel
@sspl
Babam emekli emniyet müdürü hani polis falan hiç farketmiyo adam parcalayıp satıyo aga :) aynen dediğin gibi dışarda bırakırsam elektrik diregine jantlardan ve kadrodan kaynak yapıp bırakırım :p

geçmiş olsun geçen haftada benım bisikletin kilidi kesilip çalınmışdı , umarım bulunur,bu bisiklet hırsızlıkları adli olarak önemsenmediğinden oluyor,üzerinde durulmuyor,bu arada almanya başbakanı,önemli bir açıklama yapmışdır ,en ufak bir suç işleyen sınırdışı edilir cezaya bak , bravo caydırıcılık budur ,tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: o.kucuk
Tugay Sonsuz Sert geçmiş olsun Osmaniye li biri olarak malesef ilimizde bisiklet hırsızlığı çok fazla.Btwin kullanıcısı olduğum için çalınan bisikleti şehirde bir kaç gördüğümde hemen dikkatimi çekmişti.Osmaniye çok küçük bir yer satmak isterlerse ilk düşünecekleri yer salı pazarı olacaktır.ilimizde iki dernek bulunmakta ben derneklere haber ulaştırırım.

Geri