Scudo Sports

Osmaniye

Osmaniye, Kadirli, Kadirli Bisiklet Kulübü, (KABİK) üyesiyim. Her çarşamba şehir içi akşam turumuz var. Onun haricinde, yatılı veya günübirlik kamplar, farklı rotalara turlar, milli bayramlarda, özel günlerde bisiklet ile bağlantılı etkinlikler düzenliyoruz. Çevremizi temiz tutmak ve bırakmak en önemli karakterimiz.

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Scudo
Merhabalar.

İş sebebiyle yaklaşık 1 yıldır Osmaniye-Merkez'de yaşıyorum
Genelde tek başıma sürüşler yapıyorum, Merkez'de beraber sürüş yapabileceğim kişiler arıyorum. Özellikle uzun sürüşlerde, sakin ve boş köy yollarında tek başına sürmek riskli oluyor. Benimle birlikte, Osmaniye'nin çam ormanları içindeki müthiş doğasının içinde çılgın maceralara katılmak isteyen var ise beklerim.
Galiba depremden sonra Kadirli' dışında Aktif bir bisiklet grubu kalmamış. Bazen Bisiklet takımınıda yollarda görüyorum. Rotalara baktığımda da 2020 sonrası eklenen yer yok gibi :-(

Genelde olarak nasıl sürüşler yaptığımı özetleyecek olursam:
MTB veya EMTB ile dağlık alanlarda veya köy yollarında sürüş yapıyorum. (son zamanlarda Ebike zehri kanıma bulaştı XD )
Genelde sakin ve geze geze sürüş yapıyorum. Etrafı bolca gözlemleyerek.
Freni patlak kamyon gibi yokuş iniyorum XD
Yüzde 90-95 Cumartesi günleri bisiklet sürmeye çıkıyorum yada Pazar akşam 6-7 den sonra kısa şehir içi sürüşler.
Şehir içi ana yollarda sürüş yapmak çok ilgimi çekmiyor, araçlar ile küfürleşerek , yolun sağında bile sıkıştırılarak sürmekten zevk almıyorum.

Neyse özetle halen Osmaniye-Merkez'de patikalarda sürüş yapmayı sevenler yada yapmak isteyenler var ise bana katılabilir.

Geri