RyuujinJakka
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Hakan
- Başlangıç
- 2020—21
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Abi güzel düşündün, bunu deneyelim bence 😃 o gün buluşup alternatif giriş yapalım..sorarlarsa, biz falanca etkinliğinden geliyoruz, güzerghlar kesişti derizpeki ben herhangi bir ücret ödemeden, etkinlik günü başlangıcın 1-2km sonrasından araya girip tırmansam ceza mı yiyeceğim?
kimse de farketmez araya girdiğimi...
öyleyse para vermeye gerek yok, aradan dal git...
yok bu o değil bu osmangazi belediye başkanı, o lafı büyükşehir alinur aktaş demişti."30 Ağustos halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir. O zaman ormancılık gününü de tatil yapalım” diyen adam değil mi bu
yok bu o değil bu osmangazi belediye başkanı, o lafı büyükşehir alinur aktaş demişti.
[/QUOTE
bursa denilince artık bu laf geliyor aklıma. Öğrenmiş oldum
İnsanın inadına katılası gelir bu laflardan sonra, şerefsiz, ahlaksız, onursuz, omurgasız, âdi bir insan olasım geliyor.Bu yarışa katılım miktarı bisiklet camiasının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ölçecek.
Nasıl yani?
Mecit TATLICILAR'a yapılan haksızlıklara karşı tepki göstermeyen, alın yarışınızı başınıza çalın diyerek bu yarışı boykot etmeyen camiada onurdan söz edemeyiz.
Onurlu olmayan biri iyi bisikletçi olsa ne olur olmasa ne olur?
Mecit bu yarışı bir lira ücret almadan üstelik ciddi ödüller vererek yapabiliyordu.
Federasyon tarafından engellendi. Türlü iftiralarla muhatap kılındı.
Mecit döneminde Bursa'nın uluslararası yarışlara katılacak düzeyde bir BİSİKLET TAKIMI vardı.
Bu takımı el birliğiyle yok ettiler. Bursa şehrine ve Bursa'da bisiklete emek veren bütün bisikletçilere ihanet ettiler.
Şeref ve haysiyet sahibi tek bir Bursalı bisikletçi bu yarışa katılmaz.
Bu yarışın start listesi bundan sonra bu camiada kimleri adam yerine koyup kimleri koymayacağım konusunda bana yardımcı olacak.
Benim açımdan durum böyle. Katılmayacağım, her türlü mecrada da tavrımı ortaya koyacağım.
İnsanın inadına katılası gelir bu laflardan sonra, şerefsiz, ahlaksız, onursuz, omurgasız, âdi bir insan olasım geliyor.
Lacivertiyok bu o değil bu osmangazi belediye başkanı, o lafı büyükşehir alinur aktaş demişti.
o kelimler kullanılmamış alla allaBu laflardan sonra katılım artar mı artmaz mı inan ki zerre kadar umrumda değil.
Bu camiaya bu paralı fondo düzeni müstehaktır.
Ben kendi açımdan durumu özetledim. O start listesi bundan sonra benim açımdan sadece bisiklet sporu camiasında kimi adam yerine koyup kimi koymayacağım anlamına geliyor.
Sen de öyle yap siz de öyle yapın demiyorum.
Senin hayatın, sizin hayatınız, sizin kararınız, beni bağlamaz.
Mecit üç tekerlekli bisiklet yarışı yapsın 600 km yol gider sonuncu olacağımı bile bile katılırım.
Bunlar TDF ayarında organizasyon yapsın katılmam.
Ben o yarışa katılmayacağım.
Edit: Yukarıdaki yorumumda "onursuz, şerefsiz, ahlâksız, omurgasız, âdi" sözcükleri kullanılmamıştır. Zira bu şekilde kullanılması ile benim yaptığım biçimde kullanılması arasında ciddi bir anlam farkı vardır. Bunun kavranamamış olması benim değil ülkemizdeki Türkçe ve edebiyat eğitiminin kalitesizliğinden kaynaklanmaktadır.
Moru da olsa umurumda değil, biri o mu? demiş bende değil dedim.Laciverti
o kelimler kullanılmamış alla allane farkı var diğer yazdıklarından? oraya insanlar muhabbet için , bir etkinliğe katılmak için , arkadaşları ile buluşmak için katılır katılmaz sen o insanlara nasıl hakaret edebilirsin ? Sonra yok onu yazmadım yok bunu yazmadım oraya katılan herkese onursuz diyorsun sonra öteki kelimeler ağır mı geliyor?
Moru da olsa umurumda değil, biri o mu? demiş bende değil dedim.
bu yarışı boykot etmeyen camiada onurdan söz edemeyiz.
Şeref ve haysiyet sahibi tek bir Bursalı bisikletçi bu yarışa katılmaz.
Bir şey yazmayayım dedim ama dayanamadım. Ya siz kimsiniz ki bilmediğiniz, tanımadığınız insanlara karşı bu ithamlarda bulunabiliyorsunuz? Bu cüret nereden geliyor?O start listesi bundan sonra benim açımdan sadece bisiklet sporu camiasında kimi adam yerine koyup kimi koymayacağım anlamına geliyor.
Belli. Maşallahınız var. Popülizm destanı yazıyorsunuzŞerbetliyim ben o işlere.
Belli. Maşallahınız var. Popülizm destanı yazıyorsunuz![]()
Başarılar size.
Belli. Maşallahınız var. Popülizm destanı yazıyorsunuz![]()
Başarılar size.