Scudo Sports

Ortlieb Rack pack

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Ortlieb rack pack çantası (diğer deyimle çadır çantası) Ortliebin arka çantalarına nasıl sabitleniyor?Çadır çantası arka çantalara mı sabitleniyor ve hepsi bir bütün mü oluyor tam anlayamadım.Yoksa bagaja mı sabitleniyor?Bu konuda bilgisi olan Ortlieb kullanıcılarından yardım istiyorum.Teşekkürler şimdiden.

Scudo
Arkadaşlar dünyanın bisikletle ilgili pek çok ünlü markası hakkında neredeyse kitap yazacak bilgiye sahip arkadaş var aramızda ama "Ortlieb" hakkında tek kelime edecek kimse yok mu?Bu kadar ulusal ve uluslararası tur yapan insan var.Hayretler içindeyim doğrusu!!!!

Ortlieb rack pack'in klipsleri arka yan çantaların ön klipsleriyle uyumlu yapılmış. Buradan bağlayıp gerdiriyorsunuz. Ayrıca ip ya da kancalı lastik gerekmilor. Fotoğraf uzantısı ektedir. (link)

Oh hele şükür bir bilen çıktı sonunda
Arka yan çantalar açık mı kalıyor o zaman onlar nasıl kapanacak?
Teşekkür ederim cevabınıza..

Endişe etme açık kalmıyor. Yan çantalar üstten kıvrılıp yanlardan kapanıyor hatırladığım kadarıyla. Bagaj üstü çanda da yan çantanın ön yüzünde üstteki klipse bağlanıyor.

Sağol çok teşekkür ederim yalnız hakikaten adamlar yapmış ben yan çantalardan zaten çok memnundum bu da iyi herhalde son derece basit aletler ama biraz pahalı ne yapalım bana lazım bunlar paraya biraz kıydım bisikletimdeki en pahalı parçalar bunlar zaten.

Doğrudur. Yolda bağlantı aparatı kopmuş bir çanta ızdıraptan başka bir şey değil. Güle güle kullan.

Sağolasın
avrupa da da pahalı bu meret yalnız orada herkes anlaşmış gibi bunu kullanıyor çoluk çocuk herkes

Geri