Scudo Sports

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Dağ Bisikleti Takımı (METU-MTB-TEAM)

Tepki
7
Merhaba arkadaşlar
biz de buralardayız...
Eğer yolunuz düşerse bekleriz, çayımız her zaman hazır (sallama fln. idare edin artık öğrenciyiz)...

Scudo
Bence sallama falan olmaaz yaa gelirlerse yurtlarda hakiki bi demleme çay yaparız arkadaşlara :)

Kazasız pedallamanız dileğiyle. Amatör sanırım grup Yarışlarla filan alakanız varmıdır bilgi verirmisin ? Eğer var ise ve üniversitede bunu destekliyor ise Çok güzel ve diğer üniversitelere örnek teşkil edebilir.

Merhaba öncelikle, canerin bu konuyu açması güzel olmuş.. Grubumuz amatör sayılmaz takımı olarak geçiyor, şu an lisanslı 5-6 arkadaşımız var.Geçen sene 2 kısı, ben ve canan arkadasımız, hacettepe yarışına katıldık ben bır kaç talıhsızlık sonucu erken veda ettım ama canan arkadasımız yarısı bıtırdı..Bu sene daha çok arkadasımızla katılacagız yarıslara ınsallah guzel sonuclar alacagız.

@Mehmet Akalın

Çaydanlığı getirirsen yaparız Mehmet :)

maksat muhabbet olsun işte çay,kahve hikaye...odtü arazinide gezeriz, gider eymirde balık ekmek yeriz ;)
bu arada takımdaki lisanslı arkadaş sayısı 12 ye ulaşmak üzere, gittikçe artan bir sayımız var..
kapadokya yarış zamanında bir aksilik olmazsa,yarışa takımca geliyoruz..
takımda bir duraklama dönemi yaşanmıştı ama şimdi bomba gibiyiz :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Koçer
Arkadaşlar, grubumuz facebook grubu olarak ta aktif hale getirilmiştir.
Grubun adı: ODTÜ Dağ Bisikleti Takımı
(link)
Üye olmayan arkadaşların istek göndermesi rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: Mert Koçer
Yarın takımımızın tanışma toplantısı vardır.Odtü de okuyan varsa toplantiya bekliyoruz.Katilmak isteyenler bana mesaj atabilir.

Eylülden itibaren sizlerleyim. Sizdenbir çok konuda yardım isteyeceğim :)

Yarın takımımızın tanışma toplantısı var.Odtü de okuyan bisiklet sevdalılarını bekliyoruz.

Yer: Fizik U-2 Amfisi
Saat:18:00

Bizim üniversitenin (samsun-omü) bisiklet kulübü danışman hocanın anlattığına göre o 80li yıllarda orada okurken odtü bisiklet takımının tamamına yol bisikletleri ve formaları sağlamış. odtü brçok konuda olduğu gibi farkını koyuyor ortaya

2014 tanısma toplantınızı zamanı gelınce atar mısınız acaba ? kısmet olursa bu sene sızlerleyım =)

• Beğen
Tepkiler: caşş06
Merhabalar, kimse yok mu ?

Başlığı bir canlandırayım dedim :p

Geri