Scudo Sports

Ortaca, Dalaman ve Fethiye'de bisiklet hırsızlığı yapan şahıs Fethiye'de suçüstü yakalandı

anzolot

Forum Demirbaşı
Tepki
1.255
İsim
murat yücedemir
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Hepsini bir kişi çaldı
Ortaca, Dalaman ve Fethiye’de bisiklet hırsızlığı yapan şahıs Fethiye’de suçüstü yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. Edinilen bilgiye göre; Muğla'nın 3 ilçesinde üst üste devam eden bisiklet hırsızlığı polis ekiplerini harekete geçirdi. Fethiye Asayiş Büro Amirliği'ndeki Polis Ekipleri Ortaca'da 5, Dalaman'da 4 ve Fethiye'de 1 tane olmak üzere toplamda 10 tane bisiklet çalan ve çaldığı bisikletleri bu 3 ilçede satmaya çalışan şahsı tespit etmek için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

http://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2016/12/bisiklet8803-1.jpg

Yapılan inceleme sonucu bisiklet hırsızlığı yapanın 48 yaşındaki Ahmet B., olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri Ahmet B'yi Dalaman’dan getirdiği bisikleti Fethiye'de satmak isterken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan Ahmet B, adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. İHA

Kaynak: (link)

Scudo
Ah ulan Ahmet yanarsın inşallah eziyet çektirmek lazım bu ... terbiyemizi bozmadan 10 tane bisiklet çalmak nedir ya en ağır şekilde cezalandırılması temennimizdir

• Beğen
Tepkiler: anzolot
Hayret tutuklanmış

Bisikletlerden birini sürmek için çaldım derse cezası düşer. Muadil davalar var bu konuda. Bu arada bisikletlerinde itirazı olmamış çalınmaya baksanıza, fotoğraflardan öyle görünüyorlar.

Hayret valla böyle bir haber görmek şaşırttı. Umarım salmazlar öylece. Darısı diğer belediyelerin başına.

• Beğen
Tepkiler: yasrasari
belki o bölgelerde bisikleti çalınan arkadaşlar varsa kendi bisikletlerini bulabilirler

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
arkadaş rezil herifin ismi de ahmet miş, allah belanı versin!!!!!

Emniyet güçlerimize bu haberi yollayalım.İstenirse nasıl bulunuyor ve afişe ediliyormuş...
Alacağı ceza paraya dönüşür ve ertelenir ama bu ahlaksızlık belki onu rezil etmiştir-ki vicdanı ve utanma duygusu olduğu da şüpheli ya-....

• Beğen
Tepkiler: ahmtbag
Fotoğrafına bakıyorsun dağ gibi adam. Taşı sıksa suyunu çıkartacak ama insanın içinde karaktersizlik, ahlaksızlık varsa başkasının emeğini, malını çalmakta hiç bir sakınca görmüyorlar. Babam emekli polistir. Çocukken çok iyi hatırlıyorum bu tip hırsızları, gaspçıları eşek sudan gelinceye kadar belinden çıkardığı kemeriyle haşlar, anasından emdiği sütü burnundan getirttirirdi. Tabiki sabıka sayısı çok olana, hırsızlıktan vazgeçmeye niyeti olmayana uygulardı bunu :) Ama şimdi yakalanan suçlular resmen misafir gibi ağırlanıp 3-5 güne salıveriliyor. Bunu kendileride bildikleri için gayet rahat hırsızlık yapıyorlar.
Bunlarınki psikolojik rahatsızlık falan değil beyler. Kolay yoldan para kazanmanın peşinde olan, bir işyerinde çalışıp alın teri dökmeyi kendine yediremeyen tipler yapıyor bu hırsızlıkları. Neyse. Umarım gereken cezayı verirler aklı başına gelir. Ama sanmıyorum....

Arkadaşlar hepinize merhaba. Burda ciddi bir yanlışlık var. Bir arkadaşımın uyarısı üzerine gördüm gönderiyi.

Öncelikle şunu söyleyeyim; fotoğrafta yüzü bulanık olan kişi benim. İsmim Oğuz. Bisikletle İstanbul'dan Tayland'a uzun bir tur yaptım ve fotoğraflarımı sergiliyor ve tecrübelerimi insanlarla paylaşıyorum.

(link)

Geçtiğimiz salı günü Zonguldak'ta yeni bir sergi açtım. Yerel basın ve medyanın ilgisi olmuştu ve bu fotoğraf da sergi salonunda çekildi. Öyle sanıyorum ki dijital basında dönen bilgi ve fotoğraflarda bir yanlışlık/karışıklık oldu ve bisiklet hırsızı olarak benim fotoğraf kullanıldı. Bisiklet Forum İletişim bölümünden konuyla ilgili bir mesaj gönderdim. Ben son derece iyi niyetli bir bisikletçi/gezgin/fotoğrafçıyım. Üstelik geçen sene İstanbul Kadıköy'de bir bisiklet çaldırdım ve bulmak için çok uğraşmama rağmen konuda hiç bir ilerleme kaydedemedim. Bu yanlışlığı düzeltmek için herhangi bir öneri veya yardım teklifine de açık olduğumu belirtmek isterim.

Şeytana uydum,bisikletlerin rızası vardı tek başına bu saatte ne işi vardı vs vs der ise 2 aya kalmaz çıkar

• Beğen
Tepkiler: volkan baran
Zaten resim sergisi önünde görünce, bu işte bir gariplik olduğunu düşünmüştüm. :)

@Oğuz Tan resim mynette görülüyor önce oradan kaldırtmanız gerekmekte çok vakit geçmeden yazı işlerine başvurun bence

Ne acaip bir durum oldu.Yargısız infaz mı yaptık yoksa kötü bir şaka mı bu?

Arkadaşlar bakın nasıl bir haber buldum. Hırsız kardeşimizin akıbeti ne olacak sorularına aşırı açık ve temiz bir cevap.

25 Nisan 2015 tarihli, yani bir buçuk yıl önceki haberde diyor ki, 200 bisiklet çalmış bulunan 47 yaşındaki Ahmet B. polisin sıkı takibi yüzünden yakalandı: (link)

Bugün de aynı vatandaşın aynı bölgede aynı suçtan yakalanması haber oluyor. Yorum sizin. :mad:

Muğla, Aydın, Denizli, Antalya ve İzmir’de piyasa değeri 4-5 bin TL olan yaklaşık 200 bisikleti çalarak satan Astsubaylıktan ayrılma A.B. (47) isimli şüpheli Muğla polisinin titiz çalışması sonrası Marmaris’te yakalandı.
KİRALADIĞI ARAÇTA YATIP KALKTI
Edinilen bilgiye göre, Muğla’da 2013-2015 tarihleri arasında marka değeri yüksek 22 adet bisiklet hırsızlığı olayının yaşanması sonrası Asayiş Şube ekipleri uzun süredir hırsızlık şüphelisinin bulunması için çalışma başlattı. Muğla ve ilçelerinde bisiklet hırsızlığı olayının yaşandığı bölgelerdeki MOBESE ve özel ve kamu kurumlarının güvenlik kameraları tarandı. Taramalar sonrası hırsızlık olayını gerçekleştiren şüpheli tespit edildi. Şüphelinin belli bir adreste kalmadığı, kiraladığı araç içinde yatıp kalktığı ve piyasa değeri yüksek bisikletleri çaldıktan sonra diğer illerde sattığı ortaya çıktı.
POLİS İĞNE İLE KUYU KAZDI
Muğla Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bisiklet hırsızını yakalayabilmek için adeta iğne ile kuyu kazdı. Bir ilçede MOBESE kameralarını tarayan polis, hırsızlığın yapıldığı bölgelerde bulunan özel ve kamu güvenlik kameralarını da takibe aldı. 160 saatlik güvenlik taraması sonrası şüpheli kiralık aracına bisikleti koyarken yakayı ele verdi.
MARMARİS’TE YAKALANDI
Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri güvenlik kamera taramaları sonrası kimliği tespit edilen şüphelinin kullandığı aracın Marmaris’te olduğu tespit edildi. Asayiş Şube hırsızlık Büro ekipleri ile Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından A.B. isimli şüpheli araç içinde yakalandı. Yapılan ilk sorgusunun ardından başka illerde çalarak Muğla’da sattığı bisikletlerin yerleri tespit edildi. İlk belirlemelere göre 13 adet piyasa değeri yüksek bisiklete el konuldu.
TUTUKLANDI
Yakalanan A.B. isimli şüphelinin 4 ilde 10 ayrı suçtan aramasının bulunduğu öğrenilirken, bugüne kadar Antalya Muğla, İzmir, Aydın ve Denizli illerinden yaklaşık 200 bisiklet hırsızlığı gerçekleştirdiği öğrenildi. Şüpheli A.B., çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geri