Scudo Sports

Orta göbek sorunu

Kir-pi

Forum Bağımlısı
Tepki
224
Bisiklet
Cube
Merhaba arkadaşlar sanırım orta göbekle ilgili bir problemim var pedala yüklendiğim anda gıcır gucur bir ses geliyor ani hızlanmalarda ayağa kalkıp kullanmalarda bu ses hep var normal sakin bir şekilde kullanılırsa ses yapmıyor sanırım değişmesi lazım octalink bağlantılı nasıl bir orta göbek önerirsiniz?

Scudo
Öyle iki gıcırdadı diye hemen yenisi ile değiştirmek gerekir mi ki?. Vidaları gevşemiştir, belki içine bir pislik kaçmıştır.

Hem belki ses göbekten gelmiyordur, pedalları da kontrol etmende fayda görüyorum ;)

Bende de aynı sorun vardı, bir müddet bindikten sonra aynakoldan gacır gucur sesler gelmeye başladı. Meğersem vidaları gevşiyormuş, az daha binmeye devam etsem aynakolu düşürecekmişim haberim yok. Vidaları söküp bir güzel yağdan ve pislikten arındırdıktan sonra var gücümle sıkarak tekrar denedim, ses kesildi ;)

@Haşim Okyay
evet serdar,hemen değiştirmeye ne gerek.önceden bende de vardı.Sol kolda hep aynı bir noktaya gelince yüklendiğimde çıt sesi geliyordu tam aynı yere ama xD yüklenmezsem bir sorun yoktu nasıl geçti bilmiyorum xD

Çıt sesi değil aynakol sonuna kadar sıktık(bisikletçide) fakat farketmio pedallara bi bakayım birazdan.pislik girmiş olabilir dediğin gibi.İnşallah haftaya kadar bir sorun çıkmaz elimize almayız.

Geri