Scudo Sports

orta göbek sorunu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
arkdaşalar orta göbeğimde gün geçtikçe artan bir çıtlama sesi vardı ve bu sesler iyice artınca en sonunda bir aynakol çektirme -taktırma:)-aleti aldım ve gücüm yettiğince içindeki civataları çevirmeye başladım en sonunda sol civata yeter artıkkk diyerek koptu . çevirmeyi bıraktım:Dcivatanın kafası elimde uç kısmı göbekte kaldı ve çıkmıyor:D acaba ne yapmam lazım yeni göbekmi almam lazım yoksa yapılacak daha uygun bir yöntem varmı ....

Scudo
geçmiş olsun dileklerimle arkadaşım o civatayı ordan çıkarmaya bak yoksa aynakolu bundan sonra sökemezsin bence.ses kesildimi peki ?

O vidayı oradan sökmeniz için tornacı gibi bir yere giderseniz hemen sökerler. Çok geçmiş olsun. O kadar sıkmaya gerek yoktu. Tahminimce o çıtırtıda o vidadan değildi. Çünkü vida normal güç ile sonuna kadar sıkılınca fazla zorlamadan ses kesilmiyorsa demek ki sesin kaynağı başka yer.

@cyclist_43
deneyemedimki civata kopunca ucu içinde kaldı bnde sinirlenip eve çıktım :D tornacıya giderim bi olmazsa yeni gobek olacam galiba.
birde ayna kol yerinden çıkıyorki.civatanın sıkılan teradı elimde kaldı:D uç içeride kaldı:)o uç çıkmayınca yeni civata takamıyorum..

Geri