Kadir Eskici
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.070
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Göbek değişirse performansa etkisi neredeyse hiç olmaz. Sahip olduğunuz aynakola 123 mm orta göbek lazım. Piyasada en kolay bulunan göbek ölçüsüdür. Bu (link) sipariş verebilirsiniz.Değerli arkadaşlar,
Bisan TRX8500 bisikletim pedal çevirirken tık tık ses yapıyor. İnternette yaptığım araştırmalar ve şehrimdeki mütevazi bisikletçilerin görüşü orta göbek ile ilgili sorun olduğu yönünde. Bisiklet bakımları (orta göbek dahil) daha geçen hafta yapıldı. Standart kare mil göbek kullanılan bir bisiklet. Yeni bir göbek alacağım gibi görünüyor. Yakın zamanda arkadaşıma edindiğimiz bisiklet hollowtech göbek kullanıyor. Bu göbek sistemine geçmemin performans olarak anlamlı bir farkı olur mu? Çünkü bu durumda aynakol setinin de değişmesi gerekiyor. Shimano fc-m371-l (48-36-26t) aynakolumun ölçüleriyle aynı ölçülerde hollowtech uyumlu göbek baktım ama en azından aynı ölçülerde bir göbek bulamadım ancak ufak ölçü değişimleriyle sanırım mümkün.
Eğer anlamlı bir fark yaratmayacaksa kare mil göbek olarak beni üzmeyecek hangi modeli önerirsiniz? Teşekkürler.