Scudo Sports

Orta göbeği sökmek ve takmak

@Kürşat AKINCI Teşekkürler haftasonu bide wd40 ile deneyeyim ama muhtemelen fabrikada ilk takilista fazla sikistirmislar sanirim. Daha hic sokulmedi cunku

Scudo
@İzmirlioğlu
Anahtari doğru yöne çevirirken bisikletinizin kadrosu mutlaka yatay konumda yere yatık olsun ve anahtarı dişliden atmayacak şekilde tutun eğer 3-4 dişli yerse bir daha çok zor açmanız kaynakçı açar , ben böyle bir problem yaşadım sizin başınıza gelmesin..

Arkadaşlar octalink göbek almıştım. Büyük geldiği için bisikletçi abi uğraşıp ters taraftan takmıştı. Bunları düzelttirip uygun ölçüde octalink göbek taktırmak istiyorum. Neden böyle 1 fantaziye gireceğimi sorarsanız bisikletteki boyayı tam anlamıyla tarihe gömecek olacağımdan. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Gobegin sokuldugu bosluk, yenisini takmadan once cok ince bir zimpara ile biraz temizlenmeli ki pas kir oksitlenme var ise giderilsin.
Ardindan boş bölgedeki dişler gres ile yaglanmali ki sökmemiz gerektiginde cok zorlanmayalim.
Dis kaptirmadan, ince ince, guc uygulanmadan montaji yapmaya calismali ki, sonra kapi kapi tornacilari dolasmak zorunda kalmayalim.

Ayrica montaji yaparken sıkışmaya başladığımız noktaya geldigimizde kadroyu yere yatirip anahtari uzerine yerlestirip, avucumuzla uzerine merkezden bastirip, bir cekic ile anahtarin sapina hafifce vurmak suretiyle montaji yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ekranci
Geri