Scudo Sports

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bisiklet topluluğu - MetuMTB

Scudo
Takvimde öyle bir yarış yok bildiğim kadarı ile.

Ankara'ya yakın Aksarayda var bir mtb xc yarışı.

12.07.08 Aksaray Dağ Bisikleti Yarışları

Ayrıca Haziran'ın sonunda Kapadokya'da xco yarışı var.

27.06.08 XCO Kapadokya MTB Festivali

İyi antremanlar ve başarılar katılacaklara.

Merhabalar, ben de odtü makinada yüksek lisans yapıyorum, aynı zamanda teknokentte çalışıyorum. Bisikletimi yeni aldım, fırsat bulursam aranıza katılmak isterim.

@s-works

Stand tam olarak nerde, ben uğramayı düşünüyorum.

Çarşının Vakıfbank girişi tarafındaki derenin üzerindeki köprücüğü geç. Köprüden yukarı doğru çıktıktan sonra hemen sağda. Panayır alanının başlangıcında. Veya kurulan panayır sahnesinin- önden baktığında- sol arka çarpazında.

Kocaman siyah bir çadırın altı. Yanında makara ve dağ bisikletleri var. Görmemen imkansız.

Artık bu kadar tariften sonra bulamaman imkansız. :)

Cumartesi günü yapılacak 3. METU DOWNTOWN yarışmasında görüşmek üzere.

Merhaba Arkadaşlar,

93 CENG mezunuyum. İstanbul da yaşıyorum. Öğrenciyken Çiğdem Mah. deki Dünya 1 sitesinde kalırdım ve yaz kış okula bisikletle giderdim. ODTÜ arazisi içinde Yalıncak köyünün arka taraflarında süper parkurlar vardı. Taşlı patikalardan deli gibi iniş yapardım. Bilmem duruyormudur acaba , 10 yıldır görmedim ODTÜ yü. Hey gidi gençlik hey , ne güzel günlerdi.

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
@OkanAyaz

Merhaba Okan bey,

Bu kadar uzun yıl ayrı kaldıktan sonra, bu sene haziran ayı içinde olacak mezunlar gününe katılıp hem 15. yıl mezun madalyanızı alıp hem de bisikletinizle o parkurları ve daha fazlasını turlayarak eski günleri hatırlayıp yeni anılar yaratabilirsiniz.

Sağlıcakla kalınız.

:)

bisiklet topluluğu için tanışma toplantisi vb programi nedir varmidir? önümüzdeki dönem katilmayi düşünüyorum fakat bilgi alamiyorum, e-posta grubuna mi üye olmak gereklidir acaba?

• Beğen
kesin tanışma toplantısı olur sene başında haber edilir zaten. bu arada ben de son zamanlarda bisiklete merak salanlardanım. aslında şu aralar sağlam bi tane toplamayı düşünüyorum. eğer odtüden yardım edebilecek varsa bu konuda özel mesajla ulaşmasını rica ediyorum. sene başında görüşmek dileğiyle.

• Beğen
E-posta grubuna üye olmak isteyen arkadaşlar bana özel mesaj ile kendilerini tanıtacak bir yazı gönderirlerse gruba üye yapabiliriz.

Odtülü olmak ayrıcalıktır,eski bir Odtülü olarak hayatımın en güzel günleri geçti,bu kelimeyi duyduğumda tüylerim diken diken oluyor ve gençliğim gözümde canlanıyor:)Yalıncak Köyü bisiklet için bulunmaz yollara sahip,zamanında o yollarda çok koşu antremanı yaptım.Bisiklet için çok güzel arazi var,benim içinde binin.

Şenliklerde dağ bisikleti takımının standını göremedim. Önceki senelerde etkinlik ve yarışmalar da düzenleniyordu. Nedir bu durgunlugun sebebi?

selamlar herkese, odtü de görüyorum güzel güzel bisikletler kampüste. bi dağ bisikleti takımı var galiba ama aktifliklerini bilmiyorum.
yapılıyor mu acaba düzenli geziler kampüs içinde veya eymir e doğru? kampüsümüz çok müsait bisiklet gezileri için, tadını çıkartmak istiyorum giderayak :D

Geri