Scudo Sports

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Bisiklet topluluğu - MetuMTB

Scudo
Ya ben bizim okulun bisiklet topluluğundan çok haber alamıyorum. Senin bir bilgin var mı topluluk hakkında yani belirli bir toplantı günü var mı?

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
acikcasi ben yeterlilik sinavi ve yurtdisi arastirmasi nedeniyle iki aydir uzak kaldim, daha ankaraya doneli iki gun oldu, bu sure icinde ne yapildi bilmiyorum ama aralikli olarak odtude bulusup bisiklet suren bazi arkadaslar var. tavsiyem cikip tek basina da olsa surmen, hava guzelse mutlaka baska bisikletcilere rastlarsin. bir de cikacagin zaman bir kac gun oncesinden duyuru sayfasindan mesaj gonder, faydali olur. pedalsesi.com'un parkur onerileri sayfasinda erdem diye bir arkadasin beynam'a gezi onerisi var, o da odtudendir. bir bak oraya da...

mtb.metu.edu.tr

ankara yarışı için açılmıştı bu sayfa, o yüzden çok bi bilgi bulamazssınız içinde ama takımla ilgili her türlü iletişim bilgisine ulaşabilirsiniz. ayrıca mail grubumuz METU_MTB_TEAM@yahoogroups.com

hava koşullarından dolayı araziye çıkamıyoruz şu sıralar... belki hafta sonları uzun yol yapıyoruz. ama ağırlık, kondisyon, koşu ve makara antrenmanından oluşan haftalık düzenli işleyen bi antrenman programımız var. bir de dersler imkan verdikçe yarışlara katılıyoruz.
kısaca bisiklete binmeyi seviyorum diyen herkesi bekleriz.

Odtülü olmaz olur mu? Düzenli antrenman programımız var. Ayrıca bir cok organizasyon yapıyoruz. İbrahim cok guzel söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: Elçin Yıldız
25 MART SALI, SAAT 18.00'de P1(Fizik) amfisinde ODTÜ DAĞ BİSİKLETİ TAKIMI bahar dönemi Tanışma Toplantısı yapılacaktır bütün bisikletseverleri bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
Bir önerim var. Toplantı saatinden önce işi olmayanlar arkadaşlar 1-1.5 saat erken buluşup okulun içinde biraz binelim mi?

güzel olurdu tabi ama birçoğumuzun dersi salı günleri 5.30'da bitiyor, o yüzden o saatte buluşmak pek mümkün değil. onun yerine haftaiçleri 5.30-6.00 gibi Büyük Spor Salonu önüne gelmeyi denesen. hava yağmurlu olmadıkça, en az 2-3 kişi buluşup kampüs içinde 25-30 km yapacak şekilde antrenmana çıkıyor veya arazi çamurlu değilse biraz ısındıktan sonra direk araziye giriyoruz.
tanışma toplantısında bu şekilde yaptığımız akşam antremanlarını daha planlı düzenli yapma adına kararlar da alınacaktır muhtemelen.
haftasonları ise, mail grubuna üyeysen cumartesi-pazar antremanlarından zaten haberin oluyordur. haftaiçi uygun değilse bile bu günlerden en azından birine gelebilirsin.

en yakın antremanda aramızda görmek dileğiyle....

• Beğen
Tepkiler: -erkan-
odtuden selamlar:) dag takimi disinda bir takim yok sanirim? odtude bisiklet surmek icin guzel nereler var acaba ?(eymir haric)

cumartesi sabahı antremanlarına gelebilirsen, odtü içinde keyifli bisiklet sürüşü yapabileceğin bir çok yer görebilirsin. her cumartesi saat 10.00'da büyük spor salonu önünde buluşuyoruz. bekleriz.

• Beğen
Tepkiler: carroty
@ibrahim26

10 da fizik sorulariyla bogusuyor olucam sanirim:( bisikletlerinizin guvenligini nasil sagliyorsunuz?

yani ben odtude bisiklet sahibi olmadim ama gordugum kadariyla bisikletin tekerleri , zil, far gibi seyler caliniyor bunu nasil onluyorsunuz?

mümkün olduğunca göz önünden ayırmamaya çalışıyoruz. bazen 100.yılda kalan arkadaşlarımızın evine bırakıyoruz ama genelde yurtta kalan arkadaşlar olarak, müdüre durumumuzu izah edip odalarımıza çıkarıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: carroty
Geri