Scudo Sports

Ormanda bacağım kırılmış halde yatarken çekilmiş fotomu rica ediyorum

Forumu sürekli takip edemediğimden, durumundan yeni haberim oldu, geçmiş olsun, yeniden ayağa kalktığına sevindim. En kısa zamanda yine düz parkurlarda birlikte pedallamak dileğiyle.

Scudo
Demet çok büyük geçmis olsun. Insallah en kisa sürede eski sagligina kavusursun.

Teşekkür ederim arkadaşlar, iyileşmeye çalışmaktan artık sıkılmış olsam da elimden geleni yapıyorum :)

Herkese sevgiler...

Demet Hanım, geçmiş olsun. Aradan uzun zaman geçmiş ve günlük işlerinizi ( ilerki zamanlarda da sporunuzu ) yapabilmenize sevindim.
Sağlık ve esenlik sizinle olsun.

çok geçmiş olsun, umarım bisiklet konusundaki korkunuzu yenersiniz; olanlar acı-tatlı anılar olarak kalır

offf offff çok geçmiş olsun demet hanım
gerçekten çok şanssızlık olmuş
hem çok şanslı hem çok şansız mışsınız. bazen tek başıma bisklete biniyorum . anlattıklarınızın hepsini not ettim (herzamanki gibi bu olayı bile pozif bir romancı ruhla anlatmışsınız. ).

dostlara da burdan bende teşekkür ederim insanın etrafında böyle candan ve eğitimli kendini yetiştirmiş insanların da olması ayrı bir şans tez zamanda iyileşmenizi dilerim

geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda iyileşirsiniz

Geçmiş olsun demet şimdi nasılsın
görüşmek üzere
fizik tedavi olacak herhalde

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar.İyileşmek için elimden geleni ardıma koyuyorsam namerdim :)

Bugün biriyle tanıştım fizik tedavi odasında: Arkadaş kayak yaparken bacağını kırmış, diz kapağını kırmış, görünmez kaza işte. Hepimizin başına herhangi bir yerde gelebilecek şeyler bunlar. Adam hastaneye ödediği rakamlardan şikayetciydi, 27 milyar ödemiş. Ve Fizik tedavi her seansı 100 milyonmuş.

Bana doktor şimdilik 20 seans verdi ve hepsini benim sigortam karşılıyor. Eğer ödeseydim 2 milyarda buna ödeyecektim.

Yatarak tedavi içeren sigortalar yıllık çok cüzi miktarlar gerektiriyor.Umarım bukadar örneklerle aklınızda en azından soru işareti oluşturmuşumdur .

Not: Hiç bir sigorta şirketiyle ortak çalışmıyorum :)

Herkese sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: gizer
Geçmiş olsun. Umarım kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.

büyük geçmiş olsun. kısa zamanda tekrar pedallara basmanız dileğiyle...
Erhan

Geri