Scudo Sports

Orman yolu yol bisikleti videomuz

Scudo
@Sozenen müzik seçimi ve video çok güzel olmuş ellerinize sağlık, video işlenen bilgileri görünce gopro yeni bir yazılım prg mı çıkarmış acaba diğe baya heycan yaptım.

@KRY Yok program gopronun programı değil. Garmin Virb Edit diye bir program üzerinden yapıyorum. Gopro ile çektiğim videoyu bilgisayara atıp sonra programa ekliyorum, garminimin gps verileriyle programda manuel olarak senkronize ediyorum. Biraz uğraştırıyor ama güzel olduktan sonra uğraşmak sıkıntı değil :)

• Beğen
Tepkiler: KRY
bence kamerayı kaskınıza takın daha geniş açı ile çekim yaparsınız böylede iyi ama çok basık kalıyor :)

@sevban tarım

Merak etmeyin kendimizi tehlikeye attığımız yok kamera daha aşağıda olduğu için tabi rahat bir görüş ister istemez vermiyor size ama her zaman yolu kontrol ederek sürüyoruz.. Akşama döneceğimiz sevdiklerimiz var bizimde riske atmaya hiç gerek yok o yüzden bazı şeyleri :harika:

Çok güzel olmuş hocam videolar ellerinize sağlık :harika:

• Beğen
Tepkiler: Sozenen
@Sozenen
Doğrudur ama :) araç sürücülerine güvenmiyorum

• Beğen
Merhaba, video ve müzik güzel olmuş hele garmin verilerini de ekleyince çok çok daha iyi olmuş.Öğrenmek istediğim videoları gopro nun kendi programı ile mi editlediniz?

@Bulent A.
Merhabalar, videoları garmin'in virb edit programıyla editledim. :)

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
@Sozenen merhaba öncelikle videoların videoların çok güzel.

müsaadeniz ile birşey sormak istiyorum. Ben garmin'in virb edit ile GPX kayıtlarını senkronize etmekte zorlanıyorum. İnce ayarlar yapmak istiyorum çünkü bir yerde bisiklet duracak seviyede iken hızın 40km gösteriyor az ileri de sen kaptırmış giderken hız 2km :D

GPS sync kısmında GPX kaydının başlama zamanını manuel girebileceğimiz bir yer varmı ?

not: Umarım anlata bilmişimdir. 5 saatlik GPS kaydının bir kısmını 15dk lık video ya tam oturtmak işkence resmen.

@isamorgil

Aynen işkence ne yazık ki ben onu durduğum bir noktaya denk getirip ayarlıyorum ya da bildiğim yol olduğu için ayarlayabiliyorum. :) programda manuel olarak ayarladım ne yazık ki ben de farklı bir yol keşfedemedim.

@Sozenen anlaşılan aynı yerlerde sıkıntı çekiyoruz. buda demek oluyorki hey ben o programı yazanı seveyim :)

@isamorgil Eğer 1-2 saatlik sürüşse, aralıksız video çekebileceğiniz bir süre yani, videoyla garmini aynı anda başlatınca sıkıntı olmuyor ben bir kere öyle denedim işe yaradı ama uzun sürüşlerde sıkıntı tabiiki yine...

Sürdüğünüz yolu ve videoyu gördükten sonra acaba yol bisikletine geçmelimiyim diye kendime tekrar tekrar sorum.

Güzel bir çalışma olmuş paylaştığınız için teşekkürler.

• Beğen
Her bisikletin ayrı keyfi var açıkçası ben imkanı olanın her bisikleti denemesinden yanayım. Benim dağ bisikletim de var, gerçi ucuz yollu kırılırsa üzülmeyeyim diye en ucuzundan sadece arazi isteğimi köreltmek için almıştım ondan arada bir kullanıyorum tavsiye ederim Yol bisikleti candır :)

güzel olmuş yollar da oldukça müsait, insanın kendini bırakası geliyor valla

• Beğen
Geri