Scudo Sports

Orijinal Italyan Colnago Master Olympic

Murat Cömez

En yeni üye - Kayıt: Az önce
Tepki
20.710
İsim
Murat Cömez
Bisiklet
Colnago
Merhaba sevgili bisiklet tutkunlari.

Bu hafta sonu İtalya’ ya yaptigim kücük tatil kacamagı sirasinda cok uzun zamandan beri koleksiyonuma katmak istedigim Colnago Master Olympic ve Bianchi 1885RC model bisikletleri internet araciligi ile anlastigim saticilardan almaya gittim.

İtalya’ ya gidince elbette Colnago firmasıni ve Bianchi Cafe ve Magazasina ugramadan geri dönülmezdi (Bianchi hakkinda ve Colnago firmasi hakkinda baska bir konu acacagim ).

Colnago’ ya dönecek olursak, bisiklet saticinin anlattigindan da temiz cikti. (Neredeyse sifir kondisyonda)

Bisiklet senelerce kullanilmis ve zarar görmesin diye yaglanarak bodruma birkailmis. Senelerin tozu, yagi üzerine yapistigi ve kurudugu icin bisikletin berbat bir görüntüsü vardi.

Bisikleti eve getirdim ve komple söktükten sonra temizligini ve Pasta cilasini yaptim, sonuc ise bir iki ufak cizikler disinda kadro neredeyse sifir kondisyonda.

Üzerindeki orjinal donanimi shimano 600ile degistirilmis ben ise bu donanimi yine Campagnolo Record Titanium donanim ile degistirecegim.

Simdi sizleri Fotograflarla basbasa birakiyorum.

Bisikletin ilk hali:
1.jpg

Ve sökülmeye bsalanilan an:
2 (1).JPG
2 (2).JPG
2 (3).JPG
DSC_0073.JPG
DSC_0074.JPG
DSC_0076.JPG

Artik Temizlendi ve parlatildi:
DSC_0077.JPG
DSC_0079.JPG
DSC_0080.JPG
DSC_0081.JPG
DSC_0082.JPG
DSC_0084.JPG
DSC_0086.JPG
DSC_0087.JPG
DSC_0088.JPG
DSC_0090.JPG
DSC_0091.JPG
DSC_0092.JPG
DSC_0094.JPG
DSC_0096.JPG

Ve masamizin son hali:
DSC_0097.JPG
DSC_0098.JPG
DSC_0099.JPG
DSC_0101.JPG
DSC_0102.JPG

Scudo
Tebrikler sizin sayenizde bizde merak salacağız klasiklere ...

Yine güzel parça düşürmüşsün argosal tabirinin vücut bulmuş hali.

Çok güzel...

Gerçekten keyif veren bir parça olduğuna eminim..

Benim de 1982 model Çekoslovak malı bir Favorit bisikletim var. Ortaokul yıllarımda sürüyordum :) Nerdeyse sıfır kondisyonda diyebilirim. En kısa zamanda onu yeniden kazanmaya çalışacağım.

Selamlar...

@mubeac

@mehmetsunu

Tesekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
hayırlı olsun. tekerinize taş değmesin !

Abi aglatacan bizleri yine bi efsane dogacak ve biz yine aval aval bakacaz heheh Maşallah son halini sabirsizlikla bekliyecegjm

@Murat Cömez Aklımı aldın resmen, nazarlardan korusun, kazasız belasız sürüşler olsun, bir gün aynısından bir tane de benim olsun, amin. :harika:

@inziva
İnşallah, sizleri böyle güzel şeylere yönlendire bilirsem ne mutlu bana.

@Punctum
İnşallah sizinkinide en yakın zamanda burada görebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Aradığım kadrolardan birisi ve son derece temiz durumda silver bir campagnolo athena grup sete custom pantograf yaptırılarak muazzam bir bisiklet ortaya çıkartılabilir.Hem performans hemde güzellik açısından rakipsiz bir proje olabilir.

Birkaç örnek paylaşıyım Murat abi

Umarım cok fotografa boğup konuyu kirletmemişimdir.

@kudretozbay
Kudret öncelikle istanbulda Tour of Turkey yarisinda seninle karsilasdigima mutlu ve memnun oldum. Kadroya gelince inan cok uzun zamandan beri ariyorum ve sonunda Italyada buldum.
Donanima gelince Campa Record Titanium olacak ve Jant seti de Campagnolo Shamal. Pantograf isi ise gercekten mükemmel bir fikir, hemen arastirmaya basliyorum.

Bianchi record 920 hakkinda bir konu acmissin, sana tavsiyem bilgisiz kisilerle fazla sohbete girme. Adam daha 920nin ne oldugunu bilmiyor gelmis senin gibi birine akil vermeye calisiyor. Bosver takilma öyle kisilere.

@Murat Cömez

Abi bende tanıştığıma sevindim.Pantograf içinde Chris Howard isimli birisi yapıyor bunları facebookdan iletişime gecebilirsin bianchi konusuna gelirsek insanların tepkilerini merak ettiğim için açma gereği duydum,çok kafama takmadım açıkcası :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@ahmet afşar
Tesekkürler Ahmet bey.

@mariokaldato
Insallah en kisa zamanda toplanacak.

@Anonim
Amin, Insallah en kisa zamanda sanada nasip olur birtane.

@Murat Cömez omer kardese ayarliyalim bi klasik be reis o kadar istiyom ki anlatamam , kendime olmasin ona olsun ehehee

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Campagnolo Shamal bu kadro da harika duracaktır. Çok iyi ve nokta atışı bir tercih olmuş bence. Son halini şimdiden merak etmeye başladım. :)

@mariokaldato
Tamam cumhur ama bu konuyu nerede konusacagimizi biliyorsun, iki adres var oraya gelsin hep beraber konuşalım.

@Murat Cömez
Tamamdir baskanim seviliyorsun

Geri