mariokaldato En yeniden bir önce kayit olan adam Kayıt 1 Ağustos 2015 Mesaj 10.988 Tepki 33.546 Şehir Bursa İsim Raşit Cumhur Çakın Başlangıç 1980—81 Bisiklet Merida Bisiklet türü Şehir - Tur 25 Ağustos 2016 #81 @Murat Cömez hahahaha olsun be abi bime gidiyoz sonucta iki adim yer hahahahahaha Tepkiler: cagrig
C cagrig Daimi Üye Kayıt 10 Kasım 2015 Mesaj 248 Tepki 265 Şehir Antalya İsim Çağrı Gençol Bisiklet Bianchi 25 Ağustos 2016 #82 @Murat Cömez abi özel mesajlardan bişey danıştım bi bakarsan çok sevinirim Tepkiler: Murat Cömez ve mariokaldato
Groims Forum Bağımlısı Kayıt 11 Mayıs 2016 Mesaj 1.393 Tepki 1.470 Şehir Ohrid Başlangıç 2016—17 Bisiklet Scott Bisiklet türü Yol bisikleti 25 Ağustos 2016 #83 Gidon Bandının siyah olması bana hitap etmedi. Bianchi'nin o rengi için neler yapılmaz. Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz. Estetik harikası bir bisiklet. Maşallah. Tepkiler: mariokaldato
Gidon Bandının siyah olması bana hitap etmedi. Bianchi'nin o rengi için neler yapılmaz. Tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz. Estetik harikası bir bisiklet. Maşallah.
Murat Cömez En yeni üye - Kayıt: Az önce Kayıt 21 Nisan 2013 Mesaj 7.979 Tepki 20.710 Yaş 52 Şehir Giresun İsim Murat Cömez Bisiklet Colnago 25 Ağustos 2016 #84 @Kerem Groims Tesekkürler kerem bey, gidon bandini neden siyah taktigimi yazmistim, malesef dediginiz gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Inanin secimi ben yapsaydim celeste rengini takardim ki kendi bianchim de celeste rengi gidon bandi. Tepkiler: Adı Bende Saklı ve mariokaldato
@Kerem Groims Tesekkürler kerem bey, gidon bandini neden siyah taktigimi yazmistim, malesef dediginiz gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Inanin secimi ben yapsaydim celeste rengini takardim ki kendi bianchim de celeste rengi gidon bandi.