Scudo Sports

Orijinal Bianchi Reparto Corse 2001 Lady versiyonu

Hocam Maşallah bisiklet sıfır ayarında... Bu arada garajınızında Maşallahı var...:harika:

Scudo
Garajınızda asılı olan diğer versiyonu bende de vardı. Çok zarif ve güzel bir makine. Güle güle kullanın. Uzun süre ara verince vermiştim bisikleti şimdi de elimde Peugeot Tourmalet var. Onu restore edeceğim. Rengi müthiş bir renk. Peugeot'uma yakışsa aynı rengi kullanırdım ama Bianchi'ye ayrı yakışıyor.

Şu renk çok hoşuma gidiyor ya. Güle güle kullanın.

Bu arada lastikte yırtılma mı var? Orayı ayrıca dikkatli çekmişsiniz gibi geldi

kazasız surusler guzel bır bısıklet ozellıkle 16 yasında olmasına ramen orjınal olusu cok guzel @Murat Cömez

bu ne güzelliktir böyle, maşallah.
bunca sene el değmeden durması büyük şans.
iyi günlerde kullanın..

@M.Ozkul
Tesekkürler.:)

@SOZUAK
Tesekkürler. Insallah restoreniz basarili olur, simdiden kolay gelsin. Peugeota koyu mor renk güzel yakisiyor.
Asili olan bianchiye gelince, bence sizdeki diger versiyonu degildir cünkü onun bir diger esi dünya capinda yok, kendime özel restore ettim onu ben.:)

Ilk hali... 1989 aldigim zaman böyleydi. 1989 Bianchi çok şükür sonunda bitti. (1989 Bianchi'nin profesyonel bir şekilde...)
1.jpg

Ve restoreden sonraki hali....
5.JPG

@Aazam
Tesekkürler, evet celeste rengi cok güzel.
Lastikte yirtilma yok sadece ipleri biraz acilmis ama 15-16 senelik lastikler tabiki kullanmaya güven olmaz. Yeniler gelince degisecek.:)

Ben bu denk gelme konusunda fiyatları merak ediyorum. Bu bisikleti kaça aldınız acaba? Meraktan soruyorum dilerseniz soylemeyedebilirsiniz.

@Murat Cömez Evet resimde detayları görünmüyordu ben de aynıdır diye düşündüm detaylı bakamadım iş yerinde. Son aldığınıza benzer 96 model olması lazım benimkinin de. ince borulu, maşası kromajlı, etiketleri vernik altı idi. Yine de güzel yapmışsınız herkese kazasız belasız hırsızsız uğursuz binmek nasip olsun.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@dincer_colak

@volkan a

Tesekkürler arkadaslar, her gün böyle birtane keske hepimize denk gelsede hepimizin birertane olsa.:harika:

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Hayirli ugurlu olsun murat. Senin bisikletlerin oyle havali ki insanin binesi gelmiyor be muradim :D cok asil bisey bu. Gule gule binin yengem ve sen :)

@malemsteen
Sizde denk getirebilirsiniz, sadece yabanci siteleri arastirip takip etmeniz gerekiyor. Fiyat konusuna cevap vermek istemiyorum ama yine yabanci sitelerde 700€ civari bu bsikleti bulmaniz mümkün ama böyle sifirini bulacagibizi sanmiyorum.:)

@SerkanH
tesekkürer serkan kardesim.:harika:

@SerkanH

@mariokaldato

Tesekkürler beyler...:D

:D iyi laf sokmadik birbirimize bu sefer ehehehe :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Böyle come back ler gördükçe benim de yapasım geliyor ama ne bilgi var ne kadro :D Bisikletiniz çok güzelmiş maşallah :))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada konuyla direkt alakalı değil ama Ankara için kumlama yapabilecek bir yer biliyormusunuz. Ben de iki kadromu boya yenilemeye sokacağım karar verdim. Birkaç adres buldum hafta içi bakacağım ufak işler de yapıyorlar mı diye. Sanayide kaporta boyacı arkadaşlara da haber verdim. Fakat direkt yaptırmış biri varsa nokta atışı iyi olur. İş yerinde kompresörüm de var şeytan kumlama tabancası alıp 1 çuval kumla deneme de yap demiyor değil hani!

Geri