Scudo Sports

Original ve Gercek LIVESTRONG Bileklikler Cocuk ve Buyuk Boyut

Murat Altinbasak

Daimi Üye
Tepki
212
http://farm4.static.flickr.com/3587/3498430243_2fc8b997fc.jpg
Hem Normal (buyukler icin) hem kucukler icin "YOUTH" boyutu var elimde.
Minimum 10 adet Fiyat = 40 TL (f.o.b. Bursa) TR ici kargo haric.
Bu urun su an Turkiyede. Toplam 9 paket mevcut buyuk/kucuk boyut.
Buyuk/kucuk karistirilir- toplam 10 adet minimum = 40 TL
http://farm4.static.flickr.com/3414/3499246526_c96f111a8d.jpg

Scudo
Kesinlikle almak isterim, inşallah para ayarlayabilirim...

@S.GUCLU

selimcim bu mesjını görünce aklıma bileklik yüzünden yaşadığımız sorun geldi:( ama yeni bi livestrong almak için bukadar istekli oluşun beni çok mutlu etti:) kime neden alacağını tahmin edebiliyorum ama şimdiden teşekkür etmek istedim:p

eğer 1 kutuyu paylaşıcak kimse varsa ben 3 4 tane alabilirim

yanış okumadıysam bursa ya göndermişin murat abi kimde acaba? recep abi de mi? bulurum..

@bikegames

Forma hosuma gitti!
Bir kac tane daha forma getiriyorum Bursadaki arkadaslar icin.
Bileklikler Esimin elinde ama o da izmir'de su anda. Ariyim soriyim yaninda mi yoksa Bursada mi birakti. Sonuc'ta ben 23 Mayis'da gelmeyi planliyorum, gorusuruz yollarda. Bartin-de yaris varmis..

forma için teşekkürler bizide düşünüp verdiler sağolsunlar ayrıca senin içinde dua etmiştim :) 23 mayısda bekliyoruz bartında napıcam onuda bilmiyorum :D sen girebilir misin bartın yarışına..

@mustea7

Yanımda Selim var şuan (S.Güçlü). Bende, o da ortaklığa varız. Ben 3 tane alırım. Selim ile Coşkun (Samsun) 4 tane olmak üzere 7 tane biz alabiliyoruz. Sende ortak olursan tam olacak sanırım ;)

Havale olarak Ptt çek hesabı varsa 1 TL'den hallolacaktır.Yada akbank hesabı varsa ücretsiz havale yapabiliriz. Kargo ise mektup şeklinde yollanarak 1 TL ye halledilir. Her alacak kişi bileklik fiyatına +1 TL mektup ücretini eklerse sorun kalmaz sanırım.

Bu arada polonezköy yarışına getirilebilme imkanı varsa elden bir çok kişi alabilir diye düşünüyorum ;)

O zaman mümkünse biz bu şekide bir paketi paylaşmak istiyoruz. Eğer sizin için de uygunsa en uygun havale hesabınızı bize bildirirseniz payımıza düşen bileklik+posta ücretlerini hesabınıza yatırabiliriz ;)

@bisikletcanavari

Tek bir kisiden havale aliyim, tek bir kisiye postaliyim 10'lu paket. Gerisini siz aranizda paylasin lutfen. Uc ayri havale, uc ayri adres'le ilgilenemem.

@Toofast4u

Ürünleri satan sizsiniz bişey diyemiyeceğim fakat hatırlatmak isterim. Yapacağınız bir değil 3 ayrı kargo kağıdı doldurtup tek bir kargoya teslim etmek, havale içinde 3 ayrı yer belirtilen günde havaleyi yaptığında gidip tek bir yerden havaleyi çekmek olucak. Ekstra ilgilenmeniz gereken bir durum göremedim açıkçası. Neyse karar sizin. Hayırlı satışlar dilerim ;)

@bisikletcanavari

Tamam haklisin.
Ben sana Ozel mesaj'la havale hesap numarayi yolliyorum.

Özel mesajla ulaşan herhangi bir bilgi gelmedi bana ;) Bir ihtimal sizin ö.m kutunuz dolu ise mesajı göndermemiş olabilir ;)

Onur paylaşabiliriz istersen,ben de almayı düşünüyorum.İkimizde İzmir'deyiz zaten sorun olmaz.

tamam paylaşalım o halde :).Bende karşıyakadayım sende berabermi yatırsak ? napsak ?

@OnurCalp

Öyle yaparız ya beraber gidip yatırırız parayı bütün olarak.

Geri