Scudo Sports

Ordu

Scudo
Merhaba sevgili Semih,

Güzel Ordu'muzda yapacağınız güzel turlarınızı buradan yayınlamanızı bekliyor olacağım.Memleketimin havasını buradan,sizler sayesinde uzaktanda olsa solurum herhalde:)

Başarılar ve kolaylıklar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: semihh
@Taner Yavuz

teşekkür ederim taner abi :) güzel turlar yapacağız inşallah :)

arkadaşlar fatsada nerdesiniz temmuz 19 da denizcilik kursu için fatsaya geliyorum bisikletimide getiricem umarım görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
merhaba arkadaşlar
18 temmuz 2010 da düzenleyeceğimiz 1. ordu bisiklet şenliğine tüm bisikletli arkadaşlarımı davet ediyorum :)
toplanma saati : 09.30
toplanma yeri: ilk adım anıtı
hareket saati : 10.00
ordu gülyalı arası tur yapacağız. bu senelik turla idare edicez :) seneye inş. profesyonel anlamda bir yarış düzenlemeyi düşünüyoruz. şenliğimize tüm bisikletli arkadaşlarımız davetlidir :)

İsmail bey öncelikle hayırlı olsun..Umarım sizlerin önderliğinde bisiklet sporu ordu da daha da gelişecektir. Turların devamını bekliyoruz

Arkadaslar ben yarın oglen ordu da olacagım bısıkletımı de getırıyorum sızınle gorusmeyı ısterım 2 kısı gelıyoruz bısıkletlerımızle

Giresun/Göreleden Serkan .

GÖRELE MTB!

@A.Samet Topcuoglu

hadi yaa :( olsun başka turlarımız da olucak onlara katılırsın inşallah :)

arkadaşlar şenliğimizi hava ilk basta kötü olsa da yaptık :) çok güzeldi hersey ;) katılan herkese cok teşekkür ediyorum en yakın zamanda fotoları da yuklicem görüşmek üzere

Geri