Scudo Sports

Ordu

ne kadar uygundur bunu yapmam bilemem ama başlık yukarı cıksın; 0Rh(-) ha deyince bulunabilen bir kan degil cünkü.. benzer bir sıkıntıyı biz de yaşamıstık 3-4 yıl once...

• Beğen
Tepkiler: 42FY
Scudo
Benim kan grubum tutuyor ama malesf Sivastayım. Umarım bulunur çok geçmiş olsun.

teşekkür ederim hasan abicim arkadaşlar cok teşekkur edrım ama inşallah bulunur kusura bakmayın arkadaşlara bu arada ankara da yatan en yakın arkadasımın babası için kan aranıyor lütfen kan gurubu uyan yada tanıdğı arkadaşı var ise gazi üniversitesi tıp fakültesinde yatmakta bulunan- KADİR ÇELEBİ - ORTOPEDİ BÖLÜMÜNDE 0 RH(-) KAN LAZIMDIR İLGİNİZ İÇİN TŞK EDERİM

@cilgin_erdinc_

Önemli değil abi. Yeter ki işin görülsün.

Şimdiden geçmiş olsun.
Acil şifalar dileğiyle...

arkadaşlar ilgilendiğiniz için tşkur edrım kan bulundu en sonunda
iyi forumlar

@cilgin_erdinc_

Hadi geçmiş olsun kardeşim.

dostum gönder garantiye hatta kafalarına vur frende sorun yapmayabilir belki ama o parça frene bastığın zaman yağ baloncuk yapmasın diye konulmuş bir parçadır yani freninin her an hava yapabilir ona göre davran

evet arkadaşlar bugün sahilde arkadaşımla bisiklet ile turlarken bide ne görelim bisikletli bir tourist dudurduk konustuk bıde bı bakarız arkamıza 2 kişi daha geliyor nerden geliyorsunuz dedim france den geliyorlarmış france den ucakla yunanistan a gelmişler ordan yüreyerek dag,orman, vadileri, aşarak samsuna gelmişler.samsun dan bisiklet alıp karadeniz kıyısından sarp sınır kapısana gecip ordan da ıran a gideceklermiş.bir gece kalın dedım ama kalmadılar pasaport süreleri az olduğu için yolumuza gidelim dediler ve bu konuyu ve bisikletli tourist arkadaşlarımızın resimlerni actığı siteden sizlere paylaşmak istedim ilgilendiğiniz için şiimdiden teşekkür ederim

Bisiklet severlere duyurulur !!!
17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır.

Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir.
Gezi yani (tur) zamanı içerisinde turizm müdürlüğünün hazırlamış olduğu tişörtler kullanılacaktır.

Toplanma yeri ve zaman;
Ordu lisesi önü-17.04.2010 cumartesi
SAAT;
10:30

Aynı zamanda 18.04.2010 pazar günü Ordu Boztepe'ye yürüyüş vardır.

Etkinliğimize herkes davetlidir.

Bisiklet severlere duyurulur !!!
17 NİSAN 2010 Cumartesi günü turizm haftası olduğu için trizm müdürlüğü yardımıyla düzenlenen Ordu-Bolanman bisiklet yolumuzu tanıtma amacı ile bisiklet gezimiz wardır.

Ordu Emniyet Müdürlüğü yardımıyla polis aracı ile eskort eşliğinde gidilecektir.
Gezi yani (tur) zamanı içerisinde turizm müdürlüğünün hazırlamış olduğu tişörtler kullanılacaktır.

Toplanma yeri ve zaman;
Ordu lisesi önü-17.04.2010 cumartesi
SAAT;
10:30

Aynı zamanda 18.04.2010 pazar günü Ordu Boztepe'ye yürüyüş vardır.

Etkinliğimize herkes davetlidir.

Bu vesile ile bisikletci arkadaşlarla tanışma fırsatı bulabiliriz.Gerçekten sevindirici haber..

paylaşımınız için teşekkürler.

ordu lu arkadaşlarr inş yazın orlaradayızz saygılarımızlaa

Geri