Scudo Sports

Ordu

ordu bisiklet bisiklet takımının düzenlemiş olduğu pazar günü etkinliği için yoroz kent ormanına gidiyoruz sizleride aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız
saat 8,30 atatürk parkının arada buluşmak üzere
yoroz kent ormanından bazı resimleri baylaşmak istedim
http://img402.imageshack.us/img402/5527/25138483.jpg

Scudo
@cilgin_erdinc_

erdinç ben ng 030 slx aldım ama 20 marttan önce gelmez dediler üst model bisikletler sen nasıl aldın?

ben nasıl aldım şimcik şöle oluyor yetkili servisten istedim gndrdiler ve suan elimde... 2010 damgasını wuracak ve senın aldıgın bısıkletten de geldi ikisi aynı anda senın bikede baya güzel hayırlı olsun ...resimleri en kısa zamnda atacagım

bİSİKLET NG 020 XT 2010
FREN- VİTES SİSTEMİ KOMPLE XT SET
JANT SETİ DTSWİSS DOWNHILL TUbELESS
MAŞA EPİCON HAVALI
KADRO XTRLİTE HAFİFLETİLMİŞ KADRO
RİCTHEY WCS SET

bİSİKLETİN ACILARI SÜPER

AĞIRLIĞI İSE 10.700 GR

KUSURA bAKMAYIN İMAGESHACK GİREMİYORUM HATA VERİYOR SAYFA bURADAN bAKAILIRSINIZ

@sadıkumut

@cilgin_erdinc_

@sadıkumut Sen farklı bir yerden mi istedin bu bisikleti?Nasıl bi farktır bu.Cevapda güzelmiş bu arada :)

:) SADIKUMUT bAŞKA İLDE BEN bAŞKA YERDE REHAGENÇ GÖRDÜNÜZMÜ bİKENİN RESİMLERİNİ

@reha genç

ben de salcano bayisinden sipariş ettim bisikleti . yarın gidip konuşucam bayii ile

selam arkadaşlar ben yeni katıldım foruma. bugün xrs 200 aldım. çok memnunum

öncelikle slm forum severler
sorunum şuu
xt dual fren vites kolu kullanıyorum ama hidrolik kutusunun içerisindeki hidrolik borularına giden deliğin üstündeki küçük alimünyum parcası
hidrolik kutusunu actığımda hidroliğin üstünde yüzüyor oluyor:D
fren perfonmansına yada fren e sorunu varmıdır sizin düşüncelerinizi öğrenmek istiyor yada değiştirim mi takımı
şimdiden ilgilendiğiniz için tkr
iyi forumlar

O parça körüğü pistonu kapatmasını engeller.

onu yerine oturtabilirsin
beninim arkadaşım sıfır alınca öyle idi
yerine oturttuk oldu. sorun çıkmadı

teşekür edeim soner abi bunu bizimle paylaştığın için herkesi bekleriz turlarımıza ve hafta sonu gezilerimize ne kadar katılım o kadar iyi
iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: DrKrush
bu turlar sayesinde giresun ve ordu ekibide daha rahat bir araya gelebilir,

• Beğen
Tepkiler: fuj28
kusura bakmayın arkadaşlara ankara da yatan en yakın arkadasımın babası için kan aranıyor lütfen kan gurubu uyan yada tanıdğı arkadaşı war ise
gazi üniversitesi tıp fakültesinde yatmakta bulunan- KADİR ÇELEBİ - ORTOPEDİ BÖLÜMÜNDE 0 RH(-) KAN LAZIMDIR İLGİNİZ İÇİN TŞK EDERİM
TLF
05396737488

• Beğen
Tepkiler: mziyaeddin
Geri