Scudo Sports

Ordu

Scudo
önemli deil caner benim düşüncemi söylüyorum salcano ng 020 xt bikeyi alıyorum sipariş werdim iinşallah en kısa zamnda gelir we bende yürümekten kurtulurum:D

ha öteki bikelerde ne düşünüyorsunuz derseniz bana göre salcano fabrikası 2010 a damgasını wurmuş bulunuyor.salcano fabrikasına başarılar dilerim
erdinç palavan

• Beğen
Tepkiler: esinticaner52
bu salcanolar başka canım artık salcano damgasını vurdu.herkes ucuza kalite bisiklet alacak. erdinç bende sipariş verdim beraber bineriz.

tabi soner abi bereber pedal çewirmek dileğihle 2010-2011 de allah izin werirse:D

ewet forum sewerler salcano siteyi düzelmiş bulunuyor.ilgilenelerden teşekkür ederim

Her bisikletin altında "Mausla ürünün üzerinde gezinin" yazıyor.Ne demeye çalışmışlar acaba? :)

367 TL ye yol bisikleti var be helal olsun :). Gidip alacam bide yol bisikletim var derim :D. Hi ten ma ten idare ederiz yokuş aşşağı iyi akar :D.

xc 10 çok hoşuma gitti bende 2008 astro var antalya ya eskişehirden taşındık 15 gün önce aizlerle tanışıp pedallamak isterim :)

ağırlığını saymazsan güzel bir yol bisikleti bisiklet tavsiye ederim.fiyatta mükemmel.

evet pedal sewerler 2010 salcano fiyatlarını istemiştiniz benden benim öğrendiğim fiyatlar şöyle.Eğer ilgilenirseniz tanıdığım bir bisikletcide fiyatlarda yardımcı olabılırım;

bu linkten bakabilirsiniz
(link)

arkadaşlar ben salcano astro siparişi verdim şubaatta elinde olur dediler ama ne ses var ne seda ne zaman gelir yada fabrikadan bayilere çıkışlar ne zaman olur ? bilgisi olan var mı ?

Sırf şehir bisikletlerine baktım,gayet güzel görünüyorlar ve fiyatlar hesaplı.

forum sewerler salcano bisikletleri mart 10 olmadı 15 inde piyasaya sürüyor ilginiz için teşekkür edrim şimdiden

evet arkadaşlar bisikletim gelmiş bulunuyor resimleri kamera olmadığı için su an atamıyorum ama hafta sonu gezısınde cekılen resımlerden atacam görüşmek üzere

@Yiğit Geyvelioğlu

Cumartesi günleri karaoğlan parkına gelirsen eğer oralardayız genelde ama bu haftasonu ben yokum orası ayrı tabi :D

Geri