Scudo Sports

Ordu

@hayri kaygısız

kusura bakma yenı girebildim uzun suredır soylemeye gerek yok herkese ulasmıstır makınalar:D

Scudo
bu pazar yolumuz fatsaya düşecek fatsalı arkadaşlar. giresundan hareketle fatsaya ve o güzelim karadenizin bolaman virajlarını özledik görmeye geliyoruz.

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
Fatsa'ya haftasonları geliyorum, fırsat buldukça, Ilıca'da oluyorum. Köy yollarında MTB biniyorum. Denk gelirse görüşürüz
İhsan Özsoy
5324723535

• Beğen
Tepkiler: erkan yurttas
:) hmm Iyı Bakalım YazıN Gelırsem Tanısmak Isterım :) Fatsada Akrabaların Hepsı Dolunay Tarafında Dedem War :)

sanırım konuyu yanlış bölüme açmışsınız SALCANO bisiklet bölümüne açarsanız daha doğru olacaktır saygılarımla iyi forumlar :)

arkadaşlar 15 günde bir düzenli olarak bisiklet turlarımız vardır.katılmak isteyemler;facebookta bisiklet safari yada alpembisiklet sayfasından öğrenebilirler.bol pedallı geziler

Merhaba arkadaşlar

Ben Semih YILDIRIM. BF Ordu il temsilcisi oldum. 1990 Ordu doğumluyum. Aöf kamu yönetimi bölümü okumaktayım. Kendimi bildim bileli bisikletin tepesindeyim :) ama profesyonel olarak 4-5 senedir ilgileniyorum bu sporla. Turlara cıkmayı cok severim hele de grup halindeki gezilere bayılıyorum. Artık ordu da yapacağımız organizasyonları buradan duyuracağım.

İnşallah diğer illerdeki temsilciliklerle büyük organizasyonlar yapmak dileğiyle Ordu'dan selamlar

Semih Yıldırım
semih_yldrm52@hotmail.com

hayırlı olsun semih mustafa adıyamanı almış benden habersiz :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: semihh
umarım üzerine düşen görevi başarıyla sürdürürsün hayırlı olsun giresundan selam.

• Beğen
@semihh

Merhaba arkadaşım :)

Zaten hepiniz aramızdaydınız. Yeni gelişim ile çok daha güçlü ve bol paylaşımlı aramızda olacağınıza inanıyorum.

Hayırlı olsun . Tüm Ordu ve bisikletçilerine.

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Geri