Scudo Sports

Ordu

@S.GUCLU

Selim bisikletini ne kadar özlediğini tahmin etmek zor değildi ama bu paylaşımlarını ve resimlerinizi görünce özlemini daha da iyi anladım.ama herşeyden önemlisi gecenin o saatinde böyle bir çılgınlığı umarım bidaha tekrarlamazsın..yok illa gideceğim diyosan sabah ezanından sonra çık bari:) desemde senin bisiklet konusunda zaman mekan tanımayacağını artık çok iyi biliyorum:p bu bisiklet sevdana biryerlerden tanık olmak bile insana keyif veriyor..umarım en kısa zamanda bu çılgınlıklarına katılabilirim:( ee ne de olsa bir yerden sonra birinin seni durdurması gerekiyor:D umarım en az bu maceran kadar keyifli nice bisiklet maceraların olur...tabi kazasız belasız ve aydınlık zamanlarda..coşkun tüm temennilerim senin içinde geçerli;biliyorum ki bu bi ekip işi

Scudo
ekipte kimler var ben katılmayı isterdim ama özel işlerim olduğu için gelemiyorum size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum

Konuyu hortlatmakta fayda görüyorum. Yazın girmesiyle beraber başka illerde yaşayan Ordu'lu arkadaşlar memleket ziyaretlerine başladığını tahmin ediyorum. Ordu'ya gelecek olan bisiklet dostlarıyla tanışmak isterim.

@çağatay_çankaya

tarih konusunda eminmisin. enes sende bi kontrol et istersen:D

@aykut52

steel ve gilantları açarmısınız lütfen türkçeleştirilmiş olarak teşekkürler
:eek:

• Beğen
Tepkiler: mustafakoc
@soner69

meslektaşım haklısın bu çocukların elinden tutmak lazım enes gibi bi çocuk dadısı da zor bulunurr:D

Selami abi bu konunun açılışı 2005' e kadar gidiyor :D O yüzden tarihlere dikkatini çekerim ;) Ben konuyu hortlattım ama maşallah sen de kantarın topuzunu fena kaçırmışsın :D

olsun temelden sağlam geliyorum takip edemediklerimi yazıyorum senin yaptığın gibi. madem konuyu güncel tut sende komiksinizz

merhabalar orduya yeni geldim ve bisikletle gezmeye başladım sonrada bu siteyi buldum bakalım daha neler olacak.acaba orduda bisikletle gezenler varmı?

Şuradaki başlığı incelemenizi tavsiye ederim ;) Ben de Ordu'luyum. Ordu'da tahmin edeceğinizden daha fazla bisikletli arkadaş var. Ara sıra gezmeye çıktıklarını tahmin ediyorum. Ben de şu sıralar sadece işe bisikletle gelip-gidebiliyorum. Bir de akşam turları yaparım arada...

Ordu'ya tatil amaçlımı geldiniz? Yoksa uzun süreli yerleştinizmi?

Merhaba..
Ordu ilinde adam gibi bisiklet kirayan bir yer var mı acaba.. Kask ve eldivende verebilecek..
İstanbul'da yaşıyorum ama Ordu'luyum asıl. E memleketten hep uzak yaşayınca böyle oluyo..
Tatile geleceğimde.;)

ben kiraya vermiyorum ama ekipman konusunda yardımcı olur gerekirse turlarımızda size bisiklet temin etmeye çalışırım. görüşmek dileğiyle.

@soner69

Evet ekipmanada ihtiyacım olacak.. Sürekli forumdaysanız gelmeden bir kaç gün öncesinden yazarım size.. yok değilse telefon numaranızı rica edeceğim..

(bumerang)paramedik34

Geri