"Karadeniz'in en büyük bisiklet bayisi sanırım" diyorsunuz ama iletişim numarası çalışmıyor.
Hepsiburada'dan 2 farklı üründe soru soruyorum, cevap yok.
322306 dosyayı görüntüle
Ürün sipariş ediyorum 3 gün geçti, tık yok. Açıp sitesine bakıyorum "24 Saatte Kargo" diye
övünç görüyorum.
Hatta yanda konuşma penceresi falan açılıyor. Herhalde çevrimiçi yardım işimi görür diye şansımı(!) denemek istiyor ve "size nasıl ulaşabilirim?

" diye yazıyorum. Nihayet cevap geliyor: "
Sorry to keep you waiting, unfortunately all of our agents are currently busy or away, please leave a message and we will get back to you as soon as possible. What’s the best email to reach you on?"
322305 dosyayı görüntüle
Karadeniz'de resmi dil İngilizce oldu da benim mi haberim yok? Global(!) çalışıyorlarsa bu daha da komik. Hayır İngilizcem var ama karşımda muhattap yok. En azından chat GPT'li bir bot koysalardı onla konuşsaydık.
Kusura bakmayın, bu hizmet anlayışından ben pek bir şey anlamadım. Firmaya ulaşabilmek için duman, elektronik posta, telefon, fax ve diğer dünyevi iletişim yöntemleri işe yaramıyor.

Altı üstü bir hollowtech göbek alacaktım. Belkide diğer satıcılardan çok daha düşük fiyat verdiklerini fark ettiler ve ürünü göndermeme haklarını(!) kullanarak, dediler ki "şşşş ses etme gider o kendisi".
Haklarını yemeyeyim, fatura kesmiş ve hepsiburada ile mail gönderilmiş... Ancak ben siparişi
kargolanmadan iptal ettim.