Scudo Sports

Ordu

Yener ABİ diyeyim, fatsada tur düzenliyor musunuz? Haftasonları turlarınız olursa katılmak ve tanışmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: yenerustun
Scudo
Emrehan Facebook'tan iletişim kuralım. Biz Fatsa Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde dört bisikletsever öğretmeniz. Sahil ve doğa turları yapıyoruz. Tanışalım. facebook.com/yenerustun

Hocam ne öğretmenisiniz? Ben Korgan Tepealan ÇPAL'de bilişim teknolojileri öğretmeniyim. Bu sene görevlendirme müdür yardımcılığı yapıyorum.

• Beğen
Hoşgeldiniz. Bende yalıköylüyüm, saçlı rahmetli olmamışmıydı yaw :( Yaz sonu samsun batum planım var köy e giderken uğrarım size :)

• Beğen
@emrehan.
Merhabalar,Daha Önceden 3 yada 4 kişi geldiğinizi Hatırlıyorum Fatsa'da ki Bisikletçiye...Hatta Taksi Ayarlamıştık Dönüşünüz İçin Siz Bolaman'dan Sonra Dönüş Yapacaktınız.

@BAHADIR AKTAŞ
Bende Yalıköy'denim Düşünürseniz Yazın Batum Gideriz Hocam:D

@can akıncılar

Evet hatırladım. Daha sonraki Fatsa turumuzda sabah indik öğleden sonra Korgan'a çıktık bisikletlerle.

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
@BAHADIR AKTAŞ

Yokbe abicim uzun sacli yasiyor adi nusret onun.bende medreseonu lu oldugum icin taniyorum.ama esi 1-2ay once ordu da trafik kazasindan rahmetli olmustu.(Allah rahmet eylesin).

• Beğen
yenerustun bey merhabalar. Ben İstanbulda yaşayan bir Fatsalıyım. Fatsada bisiklet kullanmak çok zevklidir. Uzun zamandan sonra (15 sene) Fatsaya katlanır bisikletimi getirmiştim Ekim 2014`te. Havalar soğuktu fakat çok keyifliydi. Sizinle karşılaşmıştık.

• Beğen
@barracuda1653

Teşekkürler. Hoşbulduk.

@yusufclp
Merhaba ve hoşgeldin Yusuf Bey :)
Sizi hatırlıyorum. Sizinle Facebook'tan da iletişim halinde olmak isterim.
facebook.com/yenerustun
Saygılar.

bende ünyedeyim

ünye de bisiklet grubu varsa tanışmak isteriz

Dosyalar

• P_20150224_094311.jpg
    P_20150224_094311.jpg
    103,2 KB · Okunma: 17
Ordu merkezde yazları tura cıkabiliriz yada akşamları sahilde turlayabiliriz kardeşler :)

Elimizde Korgan var, olmaz mı?
Gel Korgan'a dağda turlayalım :) boş ver sahili.

Ordu merkezdeyim kardeşim gezebiliriz beraber sahilde ben her akşam sahilde oluyorum genelde zaten :))

Ya arkadaşlar teleferik e bisiklet le binmeye izin verirler mi? Bi haftasonu boztepe den iniş yapmak istiyorum. Müsait olanlar buluşup iniş yapsak nasıl olur ?

Geri