Scudo Sports

Ordu

Aleyküm Selam Taner abi,
Nedret abiyle turlara tam gaz devam ediyordursunuz umarım ;) Ailenizi ziyaret ettiğinizde haberimiz olsun bi tur yapalım sizinle de ;)

Az önce konunun geçmişine bir göz attım ki forumda hemşerim veya memleketimde yaşayan kimler kimler varmış. Bu arkadaşların bazılarıyla tanışabildik bazılarıyla daha tanışabilme fırsatını yakalayamadık. Ordu'ya gelme ihtimaliniz olduğu anda aklınıza gelecek ilk şeylerden birisinin bu başlığa geleceğinizi haber etmek olmasını rica ediyorum. Umarım herkes ile tanışma fırsatını yakalarım ;)

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
Scudo
@bisikletcanavari

Enes dostum merhaba,
Ordu'ya geldiğimde seni mutlaka arayacağımdan emin olabilirsin!Hatta eğer zamanlama sorununu aşabilirsem bu yaz Sinop-Ordu ya da Ordu-Sinop turu yapmayı planlıyorum.Planlar biraz olgunlaşınca sana da haber veririm,belki beraber yaparız:)Bu arada İstanbul'dan bir ihtiyacın olursa seve seve sizlere yardımcı olmaya çalışırım.
Kendine iyi bak arkadaşım.

selamlar samsundan sedat ben yazın düzenlediğimiz samsun ordu turu wardı başardık ve orduya geldik ama bir tane bisikletli dışında bisikletli göremedik o bisikletlide suratımıza söyle bir bakıp geçti tanışma eğiliminde bile bulunmadı kron xc 1000 vardı altında keske karsılasma fırsatımız olsaydı sizinle tanısma fırsatı bulurduk ama inşallah nasip olursa yeniden gelmeyi düşünüyorum bu sefer forumdan haber werip öyle gelmeyi düşünüyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: bisikletcanavari
@Sedat Dinçer

Haber vermeniz iyi olacaktır. Ne yazıkki her an bir bisikletlinin Ordu'ya geleceğini varsayarak sahilde nöbetleşe turlayamıyoruz :D Şaka bi yana Ordu'ya gelmeyi düşündüğünüzde forumdan veya özel mesajla haber vermeniz yeterli olacaktır. Hem sizleri gezdirir, hatta imkanım el verirse sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarım. ;) En kötü ihtimal sahilde çadır kurarız ;)

Benimde bir Karadeniz kıyı şeridi projem var. Amacım Karadeniz kıyı şeridini görmekten ziyade sırayla il il dolaşıp bisikletlilerle tanışmak. (Tabii haberli olacak) Bunun birlik ve beraberlik açısından çok iyi olacağına inanıyorum.

karadeniz sahil turu'nu yapacağın zaman heberleşelim enes,seninle turlamak çok zevkli olacak ;)

tüm orduya selamlar

Biz Samsunlu Bisikletçiler olarak her an habersiz olarak yollara gidiyoruz.

Bir Gün Yolumuz Orduya Düşerse Ordulu Bisikletçileri nerelerde Bulabiliriz.

Sizlere Davetsiz Misafir olmak isteriz!! Onun İçin Nerelerde Olduğunuzu Söylerseniz Çok Seviniriz..

İyi Forumlar!!!

Öncelikle gelmeden önce foruma bir mesaj yazmanız yada bizlere özel mesaj atmanız yeterli olacaktır ;) Yoksa biz sizlere takıldığımız bisikletcimizin yerine göstersek bile bizi orada bulamamanız olası bir durum. Öncelikle buraya gelmeden önce haber vermenizi tavsiye ederim.

Onun dışında Ordu Yeni Mahalle Camiini bulduğunuzda camiye yakın hat yolu üzerinde Alpem Bisikleti bulursanız büyük ihtimal bizlerden birilerini bulabilirsiniz ;)

çarşambayada bekleriz çarşambada bisiklet clup açıldı 5 kişiyiz sen samsundaysan fırıncı lakaplı diye birisi var tanıyomusun

• Beğen
Tepkiler: samsunlu_kral
ordu dezisi yapmıstık bir kez ama gecen sene bu sene de gitmek istıyorum hem orada ki bisikletçileri tanımıs oluruz samsu lu arkadaslar bu konuyu pazar günü gündeme getirelim derim ( samsun ve ordu ya selamlar )

@yusuf bekar

ben tanıyorum
murat abi
samsunda
pazar günleri samsun sahilinde bulabilirsiniz

Geri