Scudo Sports

Ordu-Perşembe-Çaka-Yason turumuz

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Bir güzel hava bisikletçisi olarak güneşli bir günü kaçırmak olmazdı. İki arkadaş Ordu mrkden yola çıktık, hedefimiz Yason idi.
13785 dosyayı görüntüle
Hoynat adasında ufak bir mola:
13786 dosyayı görüntüle
13787 dosyayı görüntüle

Çaka'yı foto çekmeden geçmişiz :)
Ve Yason'dayız:
13788 dosyayı görüntüle
13789 dosyayı görüntüle
Bisikletçilik yan gelip yatma yeri midir? Bize göre evet :)

Altınpost'un peşindeki Jason ve argonotlar ile:
13790 dosyayı görüntüle

Ve tabii aynı yoldan Ordu'ya geri döndük.

Eğlencelik bir gezinti olan turumuzun verileri ise şöyle:
Toplam yol: 73 km
Toplam sürüş zamanı: 3 saat 30 dak.
Ortalama hız: 20 km/s

Okuduğunuz için teşekkürler.

Scudo
Güzel paylaşım , güzel foto.lar , devamını bekliyoruz. .. İyi sürüşler.

Tebrikler .Paylaşım için teşekkürler :) Ordu ulubeyden selamlar :)

Yason burnu büyüleyici bir yer (oradaki huysuz çaycıyı saymazsak!). Ordu'da Bir Argonot belgeselini izledikten sonra daha da merak etmiştim.

Kilise-deniz feneri-uçsuz bucaksız deniz manzarasını hatırlayıp da sizi kıskanmamak elimde değil :agla: Zaten onca yolu Yason'da daha fazla vakit geçirmek için üç buçuk saatte aldığınızı tahmin ediyorum.

Sonuçta, güzel tur :cool:

Sayın Yusuf YılmazVural bu güzel belgesel için sonsuz teşekkürler :)

Iyi gunler demek gordugum bisikletli sizdiniz :)))

Tebrik ederim. Güzel tur olmuş. :)

@DincerZ yason turunu 2 hafta önce yapmıştık. Dün kendim Perşembe'ye gittim döndüm. Efirli'de selamlaşmış olabiliriz.

@EK-73
Merhaba. Güzel tur olmuş. Aslen Fatsalıyım. Geçen sene gitmiştim Yasona ama bisikletle degil arabayla. O zaman bisikletim yoktu.
Asıl sormak istediğim bisey var. Kullanıcı adınızdaki rakamla yaptığınız turdaki km`nin bir ilgisi var mı yoksa tamamen tesadüfmü merak ettim?

Güze Tur Hocam..Sahil yolu inişli çıkışlı manzarası,denizi harika...Bazen sahildne bazen otoban yolundan gidiyorum Ordu Merkeze ama sahil yolunun verdiği zevki hiç bir şeye değişmem...Yason'da zaten Gün Batımı Merkezi Yeni Evli Çiftler ve Fotoğrafçıların Uğrak Yeri.En Ucuna Çadır Atmıştım bir gün Soğuk Geçmişti Ama İyiydi:D

@can akıncılar Yason'a kaç kez pedalladım sayısını karıştırıyorum artık. Belki de o yüzden bu defa burnu ve feneri gösteren foto bile çekmemişim. Yoksa çok güzel fotoğrafik bir mekan. Otobandan uzun tünel sebebiyle tek başıma gitmeye korkuyorum, ekip olunca zevkli oluyor.

Geri