Scudo Sports

Ordu-Batum Arası Katlanır Bisikletle Tur

Scudo
@viva şayet yaptığınız turla ilgili daha fazla detay ve görsel paylaşırsanız, birincisi; bizler açısından daha keyifli bir konu başlığı olacaktır, ikincisi;aynı rotayı denemek isteyen arkadaşlar için faydalı olacaktır, üçüncüsü; aldığınız keyif bir yana eminim verdiğiniz emeğin karşılığını da bir nebze olsun burada bulacaksınız, selamlar :tskler:

@viva slm.bizde imi arkadaş zonguldak ordu arası 750 km
lik bir tur yaptık 15 gün önce şimdide ben ordu batum arası düşünüyorum tek başıma senden öğrenmek istediğim ordu dan sonra yol nasıl rampa durumu yani.Bide çıkışta kapıda herhangi bir sorunla karşılaştınızmı batum da kpnaklama işini nasıl hallettimiz biraz bahsedebilirmisiniz..Tşk...

Merhaba ordu batum arası dümdüz ve geniş bir yol trabzondan sonra yol çok sakin sadece 30 tünel geçmek zorundasınız 150 m ile 2.700km arasında olan tüneller.Trabzon girişinde 3.800km tünel var yeni yapılan şenol güneş stadının yakınında o tünele girmedik onun yanından alternatif yol var.Sarp sınır kapısında ve batum georgia girişinde sıra beklemeden aranmadan çok rahat giriş yaptık arabalar ve motorlar sıra bekliyor.Bisikletcilere cok yakın davranıyorlar bizde inanamadık.Batumda iki arkadasımız sahilde cadırda kaldı benle diğer arkadasım 50 tl karşılıgında temiz bir otelde kaldık türk işyeri olan bir lastikci ayarladı tanıdığı varmış işyeri olan türklere sorun onlar yardımcı oluyor.

Bisikletim geotech 20.2 8 vites

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Böyle bir turun paylaşımında daha çok foto olmalı. Muhakkak ki çok güzel bir tur olmuş ama sadece başını ve sonunu gördük.
Ayaklarınıza sağlık...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril ve viva
Geri