Scudo Sports

orbis marka bisikletler iyi midir?

deno09

Üye
Tepki
2
onlardan bir mtb olan twinspark almak istioyrum (hafif olduğu için).ne dersiniz:)

• Beğen
Tepkiler: Trends
Scudo
Asla tavsiye edilmeyen bir markadır.

neden? hafifliğiyle falan orta bi bisiklet değilmi.yani bide o size kalmış.ben günde 1-2 saat sürerim oda şehrin içinde.bu yüzden öyle diorum

iki demir ve bir tekerlekten oluşan hi-ten yığını;) asla alma.üstüne para koy durumun kısıtlıysa 2. el bir sedona al .

tamam,siz bilirsiniz.sağolun ceevaplar için.

Zaten aliminyum kadro bile olanlar 17 kg bakarsanız. Bencede almayın. Çocuk bisikleti olarak geçer onlar.

:D ben tarihe bakmamışım. Malum forum içerisinde sörf yapar gibi takıyıordum. Bu arada orbis markası daha profosyonel bir seri sunmuş piyasaya orbisplus olarak.

Buda linki
(link)

Orbisplus baya geliştirdi kendini. Bence takdir edilir yönde ilerliyorlar. Alt seriler için kendileri kadro üretiyolar üst seriler için kullandıkları kadroları ise Kinesis firmasından temin ediyorlar diye öğrendim. İstanbul da büyük bir fabrikaları olduğunu burada kısmen üretim yaptıklarını duydum. İstanbul a yolum düşerse ziyaret etmek istiyorum fabrikayı. Üst seviye bisikletlerinde sele borusu gidon, gidon boynui sele borusu gibi parçaları ve jant setini easton kullanıyorlar. Açıkçası modelleri benim hoşuma gidiyor. Mtb alacak olursam tercihlerim arasında olacak büyük ihtimalle.

Orbis ciddi anlamda kalitesiz. Belki de toplamaya bir bisiklet parası daha harcamak gerekiyor. Orbisplus lafı geçmiş oluduğum kadarıyla şahane bisikletleri olduğu doğrudur fakat fiyatları ciddi anlamda pahalı. Değer mi bence değmez

benim bisikletçim eski ORBİS lerin ARGE sorumlusu.
Neden başı ağrısın ? @Gözlemci vatandaş
@deno09 dilersen numarasını verim istersen

Geri