Scudo Sports

Orbea Uludağ Performans Tırmanışı

@İlker_Yılmaz
Önemli olan azmetmek ve kararlı olmak sanırım burda. Tabi dediğiniz gibi işin içine yarışmak giriyorsa işler değişiyor.
Ben geçen sene eğlenmek ve kendimi test etmek için gittim, o zamanlar 100 kiloydum ve idmansızdım, altımdaki bisiklet (göreceli olarak) iyi bir yol bisikletiydi. Bazen durdum dinlendim, bir yerde oturdum çay içtim, 3 defa durup manzara karşısında sigara içtim .... ama yine de mangala yetiştim :D

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
Scudo
Organizasyondan bugün haberim oldu; hemen katılacaktım ki kayıtlar dolmuş :agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla::agla:

Sizce kayıtlarda yer açılır mı? Ya da kayıt olmadan takılabilir miyiz arkadan/arada? Sonuçta profesyonel bir yarış değil...

• Beğen
Tepkiler: Mecit Tatlıcılar
@sccetin ;
Boş Kontenjan olduğu takdirde 10-13 Temmuz 2016 tarihlerinde tekrar kayıt bölümü açılacaktır. (Kendi sitesinden alıntı)
Bu şekilde takibini sağlayabilirsiniz...Kayıt işlemsiz katılımı sağlamayabilirler yarış günü herkese numara verilecek olup bazı noktalarda besin desteği sağlanacakmış sanırım...Aşağıdaki link içerisinden kafanızdaki bazı sorulara yanıt bulabilirsiniz belki...

(link)

Kayıtlarımız 6 Temmuz Tarihinde kapanacaktı. Ancak yoğun kayıtlardan dolayı erken gururla ama biraz hüzünle 1 hafta önce kapatmak zorunda kaldık.
Toplamda 416 Kayıt Yapıldı.
Kaydı tamamlanan(Katılımı Kesinleşen) Sporsever Sayısı 314'tür. Bu ülkemizde büyük bir başarıdır. Tüm bu ilgi ve alakanın organizasyona yansıması için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalışmaktayız.
Şuan Öncelik Ön Kaydı olan katılımcılar için açıktır. Yinede bir imkan aramaktayız. Bulunmasıyla birlikte 10-13 Temmuz 2016 Tarihleri arasında kayıtları tekrar açacağız.

gece uyku tutmadı ,bende heyecanlanıyorum yarışçılar adına ,10 gün kaldı ,mudanyadan topuklayarak geliyorum ,20 km sonra çekirgede olurum en geç saat 10.45 de,
yarışmacı dostlara başarılar dilerim.

@Kudret Kurtcebe Kudret Bey dilerseniz direk misi köyü yoluna geliniz. 10:45'te Çekirge mevkiinden dağ yoluna bağlandığınızda grup ile karşılaşmanız mümkün değildir. İlk Grup Alacahırka/Pınarbaşı mevkiinden(Diğer kısa güzergah) devam edecektir. Siz mümkün olan en erken saatte Misi köyü yoluna gelebilirseniz Performans Grubu ile karşılaşmanız daha mümkün olacaktır. ;) Umarız bu güzel organizasyona dahil olabilirsiniz.

Bugün Uludağ Oteller bölgesine kadar tırmandım arkadaşlar.Yol durumu milli parklara kadar fena değil gişelere yaklaşık 500 metre kala yol yapım çalışması vardı,sert toprak zemin.Gişelerden sonra bi 300-400 metre asfaltın ardından 1,5-2 km kadar yumuşak kum ve yolun kenarlarında iri taş ve kaya parçaları var.Bu bölüm gerçekten zorladı beni, özellikle arabaların yanımdan geçmeleri ile göz gözü görmüyordu.Gözlük şart.Ama o çileli bölümden sonra tabiri caizse kaymak gibi bir asfalt beni karşıladı.(Milli Parklardan yukarı ilk kez tırmandım)Köpek sorunu fazla olmadı, çoban köpeğinin teki beni sakin sakin bir süre takip etti:)İlginç olan havanın merkezde 33-35 derece olmasına rağmen inişte üşüdüm.13558649_1077632895619356_5783173248227145361_o.jpg 13603432_1077632725619373_4345002407905826680_o.jpg 13613272_1077632678952711_8826086755038232622_o.jpg

Birkaç arkadaş cuma akşamı şehiricinde başlangıc noktasına yakin uygun bir yerde çadır kurmak istiyoruz. uludag bitis bolgesinde kamp alanı ayarlanmış. Fakat yetkililer cuma aksamı için şehiricinde uygun bir kamp alanı ayarlabilir mi? cadır kurmak isteyen başka arkadaslar varsa birlikte hareket edebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Özlenkara
Ben de katılıyorum arkadaşlar. Cumartesi görüşmek dileğiyle.

ct suya düştü o kadarda istiyordum gerçi, apartmanda yöneticiyim, malum kentsel dönüşüm ve uzayan mahkemeler millet burda birbirine girdi,mahkeme sonuçları artı açılan hisse davası eklendi,11.00 de toplanılacak.
katılan arkadaşlara selam eder 3 kez gittiğim uludağın çetin rampalarında başarılar dilerim,
candan dostuma ayrıca başarılar dilerim.

Otobüsteyim, sabah 05:00 sıralarında Bursa'da olacağım. Servisle nereye kadar gidebilirim, yarış başlangıç yeri neresi bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
@MehmetAliB.
Hocam terminalde indikten sonra hemen arka tarafta bulunan sarı terminal otobüsleri var...Kent meydanından direk geçen hangisiyse orda sorup kolaylıkla ulaşımı sağlayabilirsiniz...

@Mecit Tatlıcılar ;
Son durum nedir, yarış bu şartlarda olacakmi/olmayacakmı net bilgi aktarabilirmisiniz....Yada erteleme gibi birsey söz konusu mu??

Mecit Bey'le görüştüm, organizasyon ileri bir tarihe ertelendi.

https://i.hizliresim.com/o74m5Q.jpg

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Şansa bak ya o kadar hazırlık yap, işten izin al, yarış için hazırlan bide bakmışız darbe girişimi :acpsnr:

Geri