Scudo Sports

Orbea folding nasıldır

Tepki
0
Iyi günler 1000 tl civarında katlanabilir bisiklet almayı düşünüyorum hepsiburada'da Orbea markalı üç katlanabilir bisiklet modeli satılmaya başlanmış. Bu modeller nasıldır yardımcı olabilecek var mı? Dahon eco 7 veya yakın fiyatlı bisikletler ile mukatese edilirse hangisini almak daha mantıklı olur.
Not: cepten yazdığım için link veremiyorum. Ayrıca bonus karta kampanyası ve hediye çeki ile hepsiburada fiyatları dahada uygun oluyor.

Scudo
Marka hakkında kısaca bilgi vereyim. İspanya'nın (Bask) köklü markalarından biridir.
Türkiye'ye 2014 yılında giriş yaptılar. Mağazaları İstanbul anadolu yakası sahil yolunda, Göztepe-Caddebostan arasında kalıyor.
Ben şahsen yol bisikletlerini çok beğenirim ama hiç kullanmadım. Katlanır bisikletlerini Türkiye'de kullanan var mıdır, varsa bu forumda mıdır malesef bilemiyorum :D
Belki diğer katlanır kullanıcıları, genel bir karşılaştırma yapabilirler.

Ama benim markaya genel olarak bir hayli sempatim vardır :)

Özelliklerini incelediğimde daha uygun fiyata Dahon 7 vitesli veya 8 vitesli modellerinden alabilirsiniz hiç değilse aklınızda soru işareti olmaz :)

Bu tip bisikletlerde 2 şeye dikkat etmenizi öneririm.

* Ağırlık (Normal bir Dahon yaklaşık 12kg. geliyor, bunlarda kg bilgisi yazmıyor ama 14 kg olursa ki tchibonun sattığı oyle birşeydi bence alınmaz.

* Katlandığında mekanizmanın açılmasını engelleyecek bir sistem var mı ?

26" pininfarina bisikletim var. dahon uretimi.
cok memnunum.
bahsettiginiz katlanir mekanizmasi sanki seleyi ayarlamak icin kullanilan mekanizmayla ayni.
yani kusku birakti bende.
yetkili bayisi varsa inceleyip alin derim yoksa hepsiburada dan aldiginzda begenmezseniz kargo isleri filan cok ugrastirir.
ben aldigin pininfarina bisikleti tavsiye ederim.
fiyati da 1000tl suan.
incelemenizde fayda var.

Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Pininfarina sanırım 26" acaba katlı halde Hyundai Getz in bagajina sığar mı. Bisikleti kullanamadığım zamanlar çoğunlukla bagajda tutmayı düşünüyorumda evde koyacak yerim yok ne yazık ki

@Mehmet Dogru

Mehmet Bey merhaba,

Sırf sizin bu sorunuza cevap verebilmek için üye oldum desem yeridir ;) forumu 1-2 haftadır hayalet gibi takip ediyordum :)

Sorunuzun (kendimce) cevabına gelince, cumartesi günü Kozyatağı CarrefourSA'da Tchibo'nun 20" katlanırını denedim ve Clio4'ün (HB) bagajına zar zor sığdırabildim. Aklımda Dahon Espresso vardı dolayısıyla elendi ve D8 tek başına kaldı ;)

Geri