Scudo Sports

Orbea AQUA 10 yol bisikleti...

2013 GTC SL ile 2014 GTC SL arasında fark var mıdır.mağazada detaylı inceleme şansım olmadı.2013 özelliklerini bulamadım netten.

Scudo
bütçeyi ayarlayamazsak 2012 model Peloton Race Compact gene de alınır mı sizce...modeli düşük diye çekincem var ama...frenler,jant ve lastikler 2014 lerden farklı biraz.
.
.
http://cdn1.coresites.mpora.com/rcuk/wp-content/uploads/2012/10/IMG_39621.jpg
@Berke Kazankaya

@caner yardımcı

@caner yardımcı

Genelde donanımda öyle dağlar kadar fark olmuyor 2012'den 2014'e.
2012 Peloton Race modeli de alınır resimde gösterdiğinizin aynısı ise problem yok on numara. Yolda bırakmayacaktır..

Hocam 1.600 € bütçeniz varsa 105 setli caad 10 bakabilirsiniz, Ultegra donanımlısı da 2.100 €

Kesinlikle memnun kalırsınız, düşünün derim.

lafı geçmemiş, ben sadece hatırlatayım dedim. umarım kadro boyunun ve oturuş pozisyonunun size uygun olup olmadığına bakıyorsunuzdur. şimdiden hayırlı olsun.

ben canyon derim f/p olarak
(link)
(link)

ikiside full ultegra pahalı olanın jantları daha iyi
üstündeki tüm bileşenler kaliteli ve marka

canyon Türkiye'de satılmıyor bildiğim kadarıyla.yurt dışından getirtmek de zahmetli iş...@harun tınas

@caner yardımcı
1500€ altında bir bisiklet alırsanız hiç bir zahmeti yok
sadece 200€ kargo ücreti ve kdv var
linkteki gözüken fiyatlar türkiye için vergisi düşürülmüş fiyatlar ama bu fiyat üzerinden kdv ödemeniz lazım
1500€ altında alırsanız herhangi bir zahmet yok ama 1500€ dan sonrası sıkıntı

Cube Agree GTC SL Karbon aldım arkadaşlar.Yardımcı olan arkadaşlara tekrar teşekkürlerimi iletiyorum...fotograflarını inşallah en kısa zamanda Bisikletlerimizin Fotoğrafları kısmına ekleyeceğim...

@caner yardımcı

Hayırlı olsun fotoğrafları atın da canavarı görelim. :D

@Gökhan Toros

Merhaba Gökhan Bey,

Orbea ailesinden biri olarak konuya açıklık getirmek istedim. İspanyol markası olan Orbea' da en üst düzey kadrolar kullanıcıların daha kolay ulaşabilmeleri için düşük donanım ile de sunuluyor. Orbea' da iyi bir kadroya sahip olmak için ultegralı veya duraace li bir bisiklet almanıza gerek yoktur. Bahsettiğimiz kadro (Dünya literatüründe bu kadronun karşılığı Specialized S- Works, Trek Madone 6-7 kadrosu, Scott Foil gibi kadrolardır), en üst düzey karbon malzemeden, tek parça olarak üretilir.

İyi akşamlar dilerim,

Saygılarımla,

• Beğen
Tepkiler: Aydıntuncer
Çok uzun süre geçmiş konunun üzerinden gözüm takıldı merakımdan soruyorum acaba hangi marka bisiklet aldınız @caneryardımcı

Geri