Orada yaşayan dilsiz kulların bu şekilde dile gelmesi

thomisus lx

Forum Bağımlısı
Kayıt
25 Haziran 2007
Mesaj
2.910
Tepki
2.055
ülkemizin gelişmesini istemeyen öncelikle almanya gibi devletlerin örgütlemesiyle karşı çıkılan 3. köprü inşaatı ve İstanbul 3. havaalanı için tarumar edilen ormandaki yaşayan canlılar bir şekilde ve bu şekilde dile gelmiş. elbette, bu kıyım devam edecek ama gönül razı değil. Türkiyede sanki istanbuldan başka yer yok. herşey orda. halbuki istanbul bir açık hava müzesi gibi ihtimamla korunmalı.

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Scudo

H.Genç

Daimi Üye
Kayıt
17 Kasım 2013
Mesaj
386
Tepki
155
Yaş
42
Şehir
KKTC
Bisiklet
Trek
Bu sene futbol takımlarımızın alman takımlarından sürekli 4 gol yediği zamanlarda Twitter'da okumuş, baya gülmüştüm; "istediğiniz kadar 4 atın, o 3. Köprüyü yapacağız!!!" [emoji1]
 

Primattan Geldim

Forum Demirbaşı
Kayıt
6 Ekim 2012
Mesaj
588
Tepki
388
Şehir
Türkiye
İsim
Onur G.
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
@Mehmet Levent

Ya abi köprüyü yapsin zaten her yeri AVM cilere hotelcilere rantçilara peskes çektiler

Ülkeyi yönetenler adam olsa Anadolu'ya medeni düzenli yeni sehirler insa ederler ve ters göç için de tarimi hayvanciligi canlandirirlar.

Ama nerdeee
 
  • Beğen
Tepkiler: UmAykut

Gjankrow

Forum Bağımlısı
Kayıt
13 Ağustos 2014
Mesaj
1.719
Tepki
3.299
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Salcano
Bu ihalelerin şartnamesinde sökülen her ağacın yerine 5 ağaç dikme zorunluluğu var. Fakat kardeşim kim dikiyor ? nereye dikiyor ? niye oraya tüneller yapmak yerine orman dümdüz katlediliyor, canlı yaşamına zarar veriliyor anlayabilmiş değilim. Elbette ülkede yol yapılacak ama böyle mi kardeşim ? Bu nedir ya, her gördüğümde sinirlerim tepeme çıkıyor. Haftada 2-3 gün bu şantiyelerin Ağaçlı-Odayeri mevkisindeki bölümünden geçiyorum, hafazanallah bir görmeniz lazım öyle böyle katliam değil. Böyle yukarıdan uçaktan çekilmiş görüntülere yakından bakın içiniz acır.

Hadis-i Şerif

Kaynak : Ahmed bin Hanbel, Müsned isimli eseri
 
  • Beğen
Tepkiler: thomisus lx

taner07

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Nisan 2015
Mesaj
2.436
Tepki
4.946
Yaş
30
Şehir
Antalya
İsim
Taner Yılmaz
Bisiklet
b'Twin
Ben de sürekli İstanbul'a yatırım yapılmasına karşıyım; neden yatırım yapıldığını anlayabiliyorum ama bence artık boku çıktı. İstanbul'da yaşayanlar zaten durumu biliyorlar, yatırım yapıldıkça daha da fazla insan gidiyor daha da çirkinleşiyor şehir. Artık diğer kentlerimiz de büyütülmeli, yatırımlarla göçe elverişli bir hale getirilmeli ki ülke biraz dengede olsun. Yoğunluğu dağıtmak bence çok daha mantıklı bir şey. Bu İstanbul'da sürünerek yaşayanları da anlamıyorum, asgari ücretle orada nasıl yaşıyorsun güzel kardeşim; duyduğuma göre derme çatma evler 500 lira kira, düzgün evler 900-1000 lira imiş.
 
  • Beğen
Tepkiler: thomisus lx

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Kasım 2013
Mesaj
1.943
Tepki
1.021
Şehir
istanbul
Bisiklet
Merida
ankaranın doğusu taş toprak dağ taş neler ne madenler varda uğraşmıyorlar... istanbul da yaşamak araba kullanmak artık delilik de değil istanbulda tesadüfen yaşıyoruz artık...

@taner07 hocam bugun istanbulda fikirtepe yarısından çoğu suriyelilerin yıkıntı binalarda yaşadığı ilçede hemen çevresindeki binalar 1500 den başlıyor kiraları bir kaç km çevresi 2.5 üstü neymiş üniversiteye yakınmış vs...
 
  • Beğen
Tepkiler: taner07

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@KaanG zaten o şirketlere mazotun litresi 1.5 liradan satılıyormuş. Zararları da vergilerimizden kapatılır herhalde..
 

Sadettin Z.

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2014
Mesaj
2.206
Tepki
11.749
Şehir
İstanbul
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Bisan
Bisiklet türü
Cyclocross
Beter olsunlar, o mazlum ağaçlara, hayvancıklara dokunan elleri kırılsın diyeceğim ama, iş yine @KaanG 'nin dediği gibi bağırta bağırta aldıkları vergilerle inşaatın bitimine varacak.

İnanan, inanmayan vardır, lakin onlarda bu kibir varsa yukarıda da Allah var. Benden sökerek aldıkları vergilerle saraylar inşa edip keyif çatan, çerez parası mercedeslerle israfta yarışan, sonrasında gözümün içine bakıp dinden imandan bahseden bu zevat sanmasın ki mazlumun ahı yerde kalır.
 
  • Beğen
Tepkiler: aze22 ve Gjankrow