Scudo Sports

Option'ımda Son durum

Furkan Gür

Daimi Üye
Tepki
126
Arkadaşlar option'ımı foruma koyduktan sonra parça değişimlerinin ardından sizlere sunmak istedim.Arkadaşlarımın ve benim karaım ile gerekli parçalar değişti artık bir ihtiyaç kalmadı gibi bakalım durumlar neyi gösterecek Burdan Bana yardımı dokunan X4 TUNE'dan Mustafa abime teşekkürlerimi sunuyorum hertürlü destekte bulunduğu için artık fazla söze gerek yok Parça listesini yazayım:
Kadro: Mirraco Option
Maşa: Mirraco
Gidon: Gt Slimbar
Boğaz: Gt
Ön jant: Rulman Göbek, Patriot çift kat Çember
Arka jant: Odyssey Hazard v3,Odyssey Hazard Crom Çember
3pc: Mirraco
Dişli: Macneil 25 T
Lastikler: Ön-Arka=Redline Freaky-x 2,10
Fren Ayakları: Tektro Fx30
Fren Pabucu:Odyssey 1BY4
Elcikler: Animal
Gyro Set: Odyssey
Sele: Velo
Pegler: Mirraco
Zincir :Kmc
Pedallar:Wellgo
Ve buyrun Resimler
(link)
(link)
Maşa Beyaz Gt Dik maşaydı ancak Biraz ağırlıktan dolayı atakan arkadaşımla değiştirdim hem onun işi oldu dik maşa streete pek gitmiyordu renk uyumu biraz kötü duruyor ancak en kısa zamanda boyanacak iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum

Scudo
@psychobmx!

Teşekkürler Muhammed Abi yorumun için seninde yeni option'ın çok güzel oldu sende güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: psychobmx!
Alet sağlam ama üstündeki ne kadar sağlam ondan şüpheliyim :D Şaka maka hadi hayırlı olsun knka güle güle kullan , kazasız belasız sür şu aleti :D

• Beğen
Tepkiler: Furkan Gür
Furkan bmx in şimdi çok daha güzel bence bir tek elcikler kaldı biraz kirli gözüküyorlar allah kaza bela vermesin

• Beğen
Güzel bisiklet olmuş tebrikler, ileride gidon ve gidon boğazını da değiştirmeyi düşünebilirsin, bu iki parça sürüşü çok etkiliyor cidden.

@burnout_54

evet daha yüksek ve geniş bir gidon mükemmel olucak gt slimbarların açılarıda biraz kötü ancak idare ettiği kadar gidicek yaza doğru bakıcaz bişeyler :D :in: Yorumun ıcınde ayrıca teşekkür ederim bana çok faydası dokunacak :in:

Hayırlı olsun kardeşim makinan çok güzel oldu dediğin gibi gidon kaldı sadece. Bu arada ben onun yerine cevaplıyım arka dişli 12. Ancak 9 yapıcaktı arkayı en kısa zamanda bildiğim kadarıyla.

• Beğen
@EmyJhan

aynen havalar müsade ederse elimden geldiği kadar çalışacağım yağmur,kar,çamur engel oluyor.

Geri