Scudo Sports

Opel Astro:=)

can akıncılar

Forum Bağımlısı
Tepki
872
Bisiklet
Salcano
Merhaba Arkadaşlar;Bu da benim yoldaş Maykıl. 1 Şubat'ta Mersinden aldım, 810 km'de.Şuana kadar yolda herhangi bir kötü anımız olmadı inşallah bundan sonrada olmaz.Daha iyileri sizlerin olur inşallah.(Bu arada bisikletime barent(boynuz) alacam siyah renk mi beyaz renk mi uygun olur.

Scudo
iyi günlerde kazasız belasız kullanın..bence siyah barend tercih edin barendler çabuk çizilebiliyor hemde benim görüşüm sizin bisikletinize siyah barend daha hoş durur

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
Bisiklet çok harika duruyor. Güle güle binin.
Bence beyaz boynuz daha iyi olur.

• Beğen
Bisikletiniz hayırlı olsun, yeni olmasına rağmen epeyce yol sürmüşsünüz... :) Bencede siyah yakışır...

• Beğen
Eyvallah arkadaşlar teşekkür ederim.Boynuzu bisikletçide alırken karşılaştırmam gerekecek:=) halen kararsızım.
Hocam yağmurlar engel olmasaydı fazla km yapacaktık ama önümüzdeki günlerde acısını çıkartcaz:=).
Bisikleti uzun turlar için aldım.Üzerinde eksik olan şeyler boynuz, jelli koltuk kılıfı, birde lastikler ama lastik konusunda kararsızım değiştirmesem bile yedek katlanabilir lastik alırım.

Çamurluk çok güzel. Lastikle arasındaki mesafe sorun oluyor mu?

@İlker Eren

Fazla birşey beklememek lazım,görsellik açısından ve kadroya fazla taş çarpmasın diye almıştım.Kross bisiklet gibi duruyor:)...En azından çamuru gidona ve üst,ön takıma sıçratmıyor.

Geri