Scudo Sports

Onur Karaca kardeşimiz vefat etti.

Scudo
Memleketi Terkedicem Aptal Sürücüler Yüzünden Korkarak Pedallıyorum
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin...

Dava sonucu ne oldu? Arkadaşlara özel mesaj attığım halde dönen olmadı.Ne de olsa üzerinden zaman geçince unutuluyor değil mi? Balık hafızalı milletiz.

Çok üzüldüm genç bir arkadaş daha aramızdan ayrıldı demek.allah sabır versin taksiratını affetsin üzücü hemde çok ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum.

allah rahmet eylesin bisiklet yolu niye yok bu ülkede

@yiğithan kemaneci

Bisiklet yolu niyemi yok bu ülkede bence asıl soru şu olmalıydı bisiklete ve sürücülerine niye saygı yok.şimdi düşünsenize yıl 3000-yada 4000 bilimkurgu filmlerindeki gibi bütün araçlar havada uçuyor arabalar,otobüsler,vb.araçların hepsi bide bizim ülkeyi insanımızı düşünün.emin olun o gökyüzünde bisiklet yolu olsa gene böyle öküzler mallar çıkar gelir bize çarpar kardeşim !!!!!!!!

Allah rahmet eğlesin

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır diliyorum

Allah rahmet eylesin böyle trafik öküzlerini bir güzel döveceksin ağabey.

Allah rahmet eylesin. Suçlular cezalandırılır inşallah. Vefat eden arkadaş forum üyesi miydi?

Loading %61..

Allah rahmet eylesin. Ailesi ve tüm yakınlarının başı sağolsun mekanı cennet olsun. Geride kalanlara uzun ömür versin Rabbim herkesi kazalardan belalardan korusun.

Allah rahmet eylesin, Allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin mekanı cennet olsun inşallah :(

Allah rahmet eylesin........

Allah rahmet eylesin...... Allah sabır versin...

Allah rahmet eylesin. Yenilerinin yaşanmaması için her platformda sesimizi daha çok ve sık duyurmamız gerek.

Geri